Sivilingeniør/Ingeniør Vann

Avdeling VANN Arendal, Sandefjord, Skien består av 18 engasjerte medarbeidere. Vi søker nå etter en ny erfaren medarbeider som kan være med på å videreutvikle vårt team i Skien.

FirmaRambøll
FylkeTelemark
StedSkien
Søknadsfrist15.08.2018

Rambøll Skien er inne i en vekstfase med stor tilgang på spennende oppdrag. Kontoret i Skien er tverrfaglig med ca. 25 medarbeidere, hvorav 2 medarbeidere arbeider innenfor avdeling VANN. Vi har behov for å øke vår kompetanse og kapasitet innenfor VANN og søker Sivilingeniør/ingeniør VA-infrastruktur. Vi ser etter medarbeidere som ønsker å utvikle seg sammen med vår virksomhet og våre kunder.

Oppgaver er knyttet til tidligfaseplanlegging, prosjektering og ledelse av prosjekter i varierte oppdrag knyttet til tradisjonell VA-prosjektering, renovering av VA-ledninger, No-dig, overvanns-problematikk, fordrøyning mm.

Hvem vi søker

For denne stillingen er vi på jakt etter personer som har:

• Minst 5 års erfaring innen VA-faget og utdannelse som master eller bachelor.

• Gode samarbeidsevner og vilje til å jobbe i team.

• Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad/Novapoint.

• God skriftlig og muntlig framstillingsevne/kommunikasjon både på norsk og engelsk.

• Selvstendig person med kundenettverk.

Som person har du et sterkt engasjement for faget og kan jobbe selvstendig. Du har evne til å kommunisere med kunder og kollegaer.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Arbeidet hos oss gir stor frihet til selvstendig arbeid. Gjennom vår markedsposisjon, kan vi tilby gode muligheter for utfordrende arbeid i noen av de mest interessante prosjekter og tjenester i hele kjeden. Og ikke minst - vi har det gøy!

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Avdelingsleder Atle Gulbrandsen, tlf. 930 77 833, e-post: atle.gulbrandsen@ramboll.no

Søknadsfrist 2018-08-15
Arbeidssted Skien

Søk stilling

Vis flere stillinger: