Brannteknisk Rådgiver

Rambøll trenger deg som ser forbi det åpenbare

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist12.08.2018

Brannteknisk rådgiver – Seksjon Brannteknisk Risiko

Avdeling Brann og Sikkerhet i Oslo består av 2 seksjoner med til sammen 17 medarbeidere. Vi legger stor vekt på sosialt og godt arbeidsklima i et sterkt og åpent fagmiljø. Våre oppdrag er varierende og spennende, og de spenner seg fra små problemstillinger til store og komplekse tverrfaglige problemstillinger. Seksjon Brannteknisk Risiko søker nå etter en dyktig og engasjert brannteknisk rådgiver som kan være med på å utvikle seksjonen videre.

Om stillingen

Som brannteknisk rådgiver vil du ha som primæroppgave å utføre brannteknisk rådgivning i oppdrag. I tillegg til utarbeidelse av brannkonsepter, branntegninger og tilstandsanalyser vil du utføre branntekniske risikovurderinger som åpner for helhetlige løsninger med frihet til å ivareta virksomhetens praktiske behov, uten at det går på bekostning av brannsikkerheten.

Andre viktige oppgaver vil være:

  • Være med på å utvikle metoder for gjennomføring av risikovurdering.
  • Utvikle kompetanse innen oppdragsledelse.
  • Holde deg oppdatert i faget.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er utdannet sivilingeniør eller ingeniør, med minimum 3 års erfaring som brannrådgiver. Du har videre et godt engasjement for faget og er interessert i å utvikle deg videre. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Engasjement for brannfaget generelt og risikoanalytisk tilnærming spesielt.
  • Evne til å arbeide i team
  • Evne til å arbeide selvstendig
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Vi gjør oppmerksom på at grunnet ferie vurderer vi søknader i august.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt med Elisabeth Røine, Avdelingsleder Brann og Sikkerhet. Mob: 934 99 699 dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: