Laboratoriesjef Mona Teigen har mottatt medaljen for lang og tro tjeneste i NCC Industry. Foto: NCC

Markerte 30 år som asfaltforsker i NCC Industry

Laboratoriesjef Mona Teigen mottok forrige uke medaljen for lang og tro tjeneste i NCC Industry. I 30 år har hun forsket på asfalt.

Det skriver NCC i en pressemelding mandag.

– Mona har et brennende engasjement for asfaltfaget, og vi i NCC er svært heldige som har hatt æren av å ha henne på vårt lag i alle disse årene. Hun er en dedikert og dyktig medarbeider, og uten å overdrive, er hun Norges flinkeste asfaltlabsjef, sa Joar Caspersen, direktør i NCC Industry under overrekkelsen av medaljen.

Mona Teigen er utdannet prosess- og kjemiingeniør fra Høyskolen i Porsgrunn. Hun startet i Nodest Industrier som sesongarbeider på laboratoriet deres, og gikk etter hvert over i en fast stilling. Nodest ble senere kjøpt opp av Rieber, som igjen ble kjøpt opp av NCC. I dag jobber Teigen som laboratoriesjef, og har ansvaret for alle asfaltlaboratoriene til NCC, samt oppfølging og veiledning av NCCs laboranter, heter det i pressemeldingen.

– Jeg kunne ikke bedt om bedre jobb. Jeg har så utrolig mange dyktige kollegaer, og vi jobber i et så spennende miljø. Jeg er med i alt fra produksjon av asfalt, til utlegging, samt forskning på nye og bedre typer. NCC er en flott arbeidsplass, uttaler hun i meldingen.

Sammen med Teigen jobber også hennes to barn, der en har fagbrev og den andre jobber på sesong.

– Vi er en asfaltfamilie, bekrefter laboratoriesjefen.

Det kongelige selskap Norsk Vel tildeler medaljen for lang og tro tjeneste for å synliggjøre og hederlig innsats i arbeidslivet.