Safety at work

NCC oppgraderer Silsand barneskole

NCC har inngått avtale med Lenvik kommune i Troms om rehabilitering av eksisterende skolebygning og nybygg på Silsand barneskole.

Prosjektet gjennomføres i en totalentreprise og kontrakten er på 75 millioner kroner.

Eksisterende skole dekker i dag klassetrinn fra 5.-7. klasse og er uhensiktsmessig i forhold til dagens krav til standard. Når den nye skolen står ferdig vil den også huse 4. klassetrinn, og ca 30 ansatte.

– NCC har omfattende erfaring med bygging av skoler og helsebygg i Nord-Norge, og vi er svært glad for denne tildelingen. Ved å trekke på vår samlede kompetanse er vi med på å utvikle gode løsninger som vil bidra til et godt læringsmiljø for elevene og lærerne ved Silsand barneskole, sier distriktssjef Svein-Arne Sivertsen i NCC.

Prosjektet innebærer delvis sanering og delvis ombygging om skolens vestfløy, samt sanering av hele østre fløy. I tillegg skal det oppføres nybygg på de sanerte områdene. Det skal saneres totalt 1.200 kvadratmeter, 800 kvadratmeter skal rehabiliteres og det skal bygges 2.400 kvadratmeter nytt skolebygg.

NCC vil håndtere alt av rivemateriale, og levere dette til gjenvinning eller deponering på godkjent mottak. Skifertaket som rives blir ivaretatt av byggherre, for senere disposisjon.