Prosjektleder, prosjekteringsleder, anleggsleder og driftsleder/formann

AF Byggfornyelse er en av de største aktørene i markedet innenfor rehabilitering, ombygging og påbygging, men har i tillegg flere store kultur- og nybyggsprosjekter. Vi rehabiliterer og utbedrer kjøpesentre, skoler, sykehjem, borettslag, næringsbygg og har blant annet spesialisert oss på modernisering av baderom i borettslag. Nytt Nasjonalmuseum, nye Deichmanske bibliotek og boligprosjektet Bispevika er blant våre pågående signalprosjekter. Med vår tverrfaglige kompetanse og vår gjennomføringsevne bistår vi i prosjekter som både vi og oppdragsgiverne kan være stolte av.

FirmaAF Byggfornyelse - TEAM Bispevika
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

TEAM Bispevika trenger folk som elsker å jobbe i TEAM og vil endre byggebransjen!

  • Prosjektleder
  • Prosjekteringsleder
  • Anleggsleder
  • Driftsleder/formann

Team Bispevika er i gang med et av de største og mest innovative byggeprosjektene i Norge. Vi bidrar med å skape Norges beste bydel og målet er å skape 40% mer verdi en tradisjonelle byggeprosjekter. I prosjektet samhandler vi tett med kunden vår, Oslo S Utvikling AS.

Vi trenger deg som har MINDSET og ambisjoner for å være med å bygge en hel bydel. Vi har også bransjens råeste satsing på planlegging og digitalisering der du får boltre deg med de beste digitale verktøyene blant supre kollegaer.

Hos oss får du være med å forme dine egen fremtid og lære av de beste fagfolkene og lederne i bransjen. Du får selvstendig ansvar for din arbeidsoppgaver og egen personlige målplan der du sammen med teamet definere dine egne ambisjoner og læringsmål.

Vi søker deg som har evnen til å få ting gjort, ønsker å tilegne deg ny kunnskap og kommuniserer godt med de rundt deg. Du har faglig bakgrunn og erfaring innen bygg- og anleggssektoren, fra enten teknisk fagskole, høgskole eller universitet. Tung praktisk erfaring kan oppveie for utdannelseskrav.

TEAM Bispevika har arbeidssted med kontor på Sørengkaia i Oslo Sentrum. I søknaden er det ønskelig at du beskriver kort hva du mener du kan bidra med for at Team Bispevika skal nå målene sine.

Søknadsfrist er 15. august og snarlig tiltredelse ønskes.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktpersoner:

Lars Petter Fritzsønn

Prosjektdirektør

AF Byggfornyelse

+47 971 60 478

Tobias Saltveit

Prosjekteringsgruppeleder

AF Byggfornyelse

+47 918 29 331

Søk stilling

Vis flere stillinger: