Prosjektenheten søker dyktige folk til realisering av spennende prosjekter

Som en av Norges største kommuner, har Bærum høye forventninger til innsats. Vi vil ha folk med ambisjoner – både på egne og samfunnetsvegne. Våre 12 000 medarbeidere vet at resultater og utvikling ikke kommer av seg selv. Derfor forventer også de mye; faglig utvikling, godt lederskap og attraktive karrieremuligheter.
Dette bidrar til å gjøre oss til en av landets beste arbeidsplasser

Sammen skaper vi fremtiden

FirmaBærum kommune
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfristsnarest

Prosjektenheten søker dyktige folk til realisering av spennende prosjekter

Vi står foran mange spennende prosjekter, og ringvirkningene fra store infrastruktur-prosjekter i vårt nærområde vil sørge for høy aktivitet og investeringsvilje i årene fremover. Fra vår prosjektportefølje kan vi nevne utbygging av sentrumsområdene på Bekkestua og i Sandvika med blant annet nye gater og torg og elvefront mot Sandvikselva, program for bygging og rehabilitering av bruer i Bærum, ny gravlund på Fornebu, utfylling og etablering av nytt landområde i Sandviksbukta, sanering av avløpsfelt, ny overføringsledning for vann Rykkinn – Isi og Sandvika - Fornebu, gang- / sykkelvei til Vestmarksetra, og mye mer.

Fordelen med å jobbe som prosjektleder i Bærum kommune er vår størrelse; både stor nok og liten nok. Vi er store nok til å ha et tungt, tverrfaglig miljø der du i samspill med dyktige kolleger får gjennomføre virkelig gode prosjekter. Samtidig er vi ikke større enn at du får gjennomføre et prosjekt fra A til Å, her får du se helheten – ikke bare små detaljer. Dessuten er vi av en størrelse som tillater korte beslutningsveier og evne til å styre din egen tid.

Sammen med et høyt investeringsnivå fremover, føler vi oss sikre på at du kommer til å trives.

Vi søker

  • Prosjektleder for byutviklingsprosjekter - Bekkestua og Sandvika
  • Prosjektleder for innovative anskaffelser 
  • 2 Prosjektledere til Miljø og samferdselAvdelingsleder for Vann og avløp

Se utlysning på Bærum kommunes hjemmesider for mer info om stillingene - www.baerum.kommune.no/jobb

søk her

Ta gjerne kontakt med Jan Willy Mundal, tel.: 481 75 475 for en uforpliktende samtale.

Vis flere stillinger: