Prosjekt- og byggeledere Bergen

OPAK er et familieeid kunnskapsmiljø med rundt 120 høyt kvalifiserte medarbeidere som yter tverrfaglig rådgiving til kunder i bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedet. Vi bistår kunden gjennom hele prosjektets levetid ± fra idé til gjenbruk, hvor vi har som visjon å levere over forventning. OPAKs tjenester skal dekke kundens behov, krav og forventninger med hensyn til kvalitet, miljø og kostnader.

OPAK er et solid selskap med en sunn og god økonomi, og feiret 50 år i 2014. Vår lange historie, størrelse og posisjon er et resultat av tillit fra våre oppdragsgivere, høyt kvalifiserte medarbeidere og et stabilt og langsiktig eierskap. Vi skal fortjene tillit ved å skape merverdi for våre kunder, vi skal ha høy kompetanse i alt vi gjør, vi skal være nyskapende og vi skal være uavhengige.

FirmaOPAK
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

OPAK har vært aktiv i Bergensmarkedet i over 20 år og har bygget sterke kunderelasjoner og en solid prosjektportefølje. Vi har klare ambisjoner om å videreutvikle et lokalt forankret og «kortreist» fagmiljø med høy kompetanse de kommende 20 årene. OPAK Bergen er under etablering hvor alle ansatte får muligheten til å komme inn på eiersiden og ta del i utviklingen. Vi er i dag et godt sammensveiset team med et godt arbeidsmiljø, og en god og langsiktig ordrereserve gjør at vi har plass til flere.

Har du lyst til å bli en del av et miljø der du får ta del i verdiskapningen, der du har innvirkning på din egen utvikling, der det er rom for nysgjerrighet og kreativitet, og der vi hver dag jobber for å skape merverdi for våre kunder slik at forventningene overgås? Da er vi interessert i å komme i kontakt med deg.

Vi er for tiden på jakt etter 1-3 erfarne prosjekt- og byggeledere.

Vi søker eksplisitt etter en senior byggeleder til et av våre største, langsiktige prosjekter. Der vil du få ansvaret for å bygge et team med byggeledere og lede disse gjennom prosjektet de neste årene.

Vi ønsker fortrinnsvis at du har følgende bakgrunn:

  • Utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen byggfag.
  • Mer enn 10 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, og erfaring som byggeleder på større prosjekter siste 5 år. Relevant erfaring kan kompensere for kravet om formalutdannelse.
  • Det er en fordel om du har kunnskap og/eller erfaring med LEAN, samt erfaring med digitale verktøy som BIM og 4D-planlegging.
  • God bransjekunnskap og stort nettverk.
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.

Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med oss så finner vi sammen ut om vi er rett for hverandre.

Kortfattet søknad og CV sendes til HR-ansvarlig karine.lundby@opak.no.

For spørsmål angående stillingen, ta kontakt med enten regionsleder Vegar Mong Urdal på tlf. 952 31 348 eller senior prosjekt- og byggeleder Ketil Kolle Solheim på tlf. 483 54 608.

For å lese mer om OPAK, våre prosjekter og tjenesteområder, gå inn på www.opak.no.

Vis flere stillinger: