Anleggsleder

People4you er et bemannings- og rekrutteringsselskap. Vi løser bemanningsutfordringene for næringslivet. Våre rådgivere har solid erfaring fra bransjen og benytter DNV-sertifiserte verktøy i sitt arbeid. Vi har kontorer i Askim og Ski, Oslo, Bergen, Romerike og Stavanger. Våre rådgivere er spesialister innen blant annet IT, Salg & Kommunikasjon, Eiendom, Økonomi & Regnskap, Bygg & Anlegg, Transport & Logistikk og produksjon.

FirmaPeople4You
FylkeAkershus, Østfold
StedFollo / Østfold
Søknadsfrist29.07.2018

På vegne av flere godt etablerte entreprenører søker People4you anleggsledere. Våre kunder er store entreprenører som blant annet har virksomhet i Østfold og Akershus, hvor flere skal i gang med bygging av skoler, kjøpesentre, leilighetskomplekser og eneboliger. De har godt renommé, sunn økonomi og godt fagmiljø. Du vil jobbe sammen med flere kollegaer i et godt arbeidsmiljø, som er opptatt av gode fremtidige løsninger. Her vil det være store utviklingsmuligheter for den rette kandidaten.

Arbeidsoppgaver

  • Ledelse av prosjekter
  • Koordinerings- og oppfølgingsansvar
  • Sikre fremdrift, kvalitet og produktivitet
  • Ansvar for HMS
  • Rapportering

Du vil som anleggsleder ha hovedansvaret for produksjon på anlegget. Stillingen medfører personalansvar og ledelse av arbeidsledere-, fag- og hjelpearbeidere på anlegget. Eksternt vil du samarbeide med byggherre, underentreprenører og andre leverandører.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Utdannet byggingeniør/sivilingeniør
  • Gode referanser fra tidligere arbeidsforhold
  • Erfaring fra entreprenør eller rådgivende ingeniør

Personlige egenskaper

Du er en omgjengelig og hyggelig person med god faglig innsikt. Du er strukturert og selvstendig, samtidig som du liker å jobbe sammen med andre for å oppnå et godt resultat for selskapet. Videre søker vi deg som er engasjert og nysgjerrig med tanke på videreutvikling innen fagområdet. Du har gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

For de rette kandidatene kan vi tilby spennende og utfordrende oppgaver hos etablerte entreprenører med sunn økonomi og faglig sterkt entreprenørmiljø. Her vil det være gode muligheter til både personlig og faglig utvikling.

People4you er opptatt av at du trives, føler mestring, får utvikling og at du har en god dag på jobb.

Er du den vi søker for våre kunder?

Vi ser frem til å motta din CV og søknad.

Søk her

Kontaktperson:

Ståle Paulsen
Rådgiver
stale.paulsen@people4you.no
+47 815 68 889

Vis flere stillinger: