Jørgen Holen (t.v.), tømrerbas og Kenneth Gjessingen, teknisk sjef hos Ruta benytter Dalux’ AR funksjon på ”Helsevakta” prosjektet i Trondheim.

Ruta inngår konsernavtale med Dalux

Ruta tar i bruk Dalux som en komponent på veien mot en heldigital gjennomføringsmodell.

Ruta Entreprenør har etter kort tids utprøving valgt å bruke Dalux. Dalux brukes til digital avviksregistrering og kontrollplaner. Ruta har inngått konsernavtale for bruk av systemet Dalux Field på alle sine prosjekter.

- Vi opplever at digitalisering ved bruk av Dalux gjør det mye enklere å registrere og følge opp avvik. Vi har store forventninger til verdien av å samle avviksregistreringer på tvers av våre prosjekter. Dette vil gi bedre kontroll og oppfølgning av underleverandører, og ikke minst nyttig læring på tvers av prosjektene, sier teknisk sjef i Ruta Kenneth Gjessingen i en pressemelding.

Søren Hilligsøe i Dalux er stolt over å bli valgt som samarbeidspartner på et så viktig område som kvalitetssikring og BIM.

- Vi opplever det som en stor anerkjennelse at Ruta ønsker å bruke løsningene vi utvikler. Vi gleder oss til samarbeidet og har stor tro på at vi i fellesskap kan skape noen flotte resultater, sier han.