Rådgiver/Senior-rådgiver RAMS

Rambøll er en ledende global samfunnsrådgiver med spisskompetanse innen bygg, arkitektur & plan, samferdsel, vann, miljø & helse, energi og management consulting. Konsernet har totalt 13 000 medarbeidere i 35 land med særlig tyngde i Norden. I Norge er det 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. Rambøll kombinerer lokal erfaring med en global kunnskapsbase og skaper morgendagens løsninger som vil utgjøre en forskjell for kunder, brukere og for samfunnet.

Følg gjerne Rambøll på: ramboll.no, LinkedIn, Facebook og Instagram.

FirmaRambøll
FylkeOslo, Trøndelag, Buskerud
StedDrammen, evt Oslo eller Trondheim
Søknadsfrist24.08.2018

Rambølls kompetansemiljø for RAMS er i Rambøll Norge organisert inn under Samferdsel og Byutvikling. Vi har medarbeidere på flere lokasjoner og er engasjert i en rekke prosjekter innenfor bygg & anlegg, samferdsel og arealplanlegging. Våre prosjekter utføres som enkeltoppdrag mot kunde eller som del av tverrfaglige prosjekter. Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og vi har behov for flere dyktige medarbeidere som vil være med i videreutviklingen av RAMS-miljøet i Rambøll.

Primært kontorsted er Drammen, men Oslo og Trondheim kan også være aktuelt.

Om stillingen

Stillingens hovedoppgave vil være å lede og gjennomføre RAMS-prosesser i Rambølls tverrfaglige prosjekter, spesielt innenfor samferdsel og prosjektering av skinnegående infrastruktur. I dette ligger å ivareta alle aktiviteter (prosesser og analyser) iht. gjeldende standarder og prosedyrer.

Du vil inngå i et RAMS fagmiljø og må bidra i kompetanseoverføring, faglig utvikling og effektivisering av RAMS-prosessene i våre prosjekter.

Hvem vi søker

Vi søker engasjerte personer med god kompetanse og erfaring innen RAMS, fortrinnsvis fra jernbane. Kjennskap til våre kunders rammeverk for RAMS, tekniske regelverk, CSM-R og TSI’er vektlegges. Vi har i dag et ungt og sterkt faglig miljø, som stadig ønsker å utvikle og effektivisere RAMS-prosessen. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Du har relevant kompetanse, fortrinnsvis med universitets- eller høyskoleutdanning.
  • Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen.
  • Du er utadvendt og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll.
  • Du behersker og trives i rollen som fasilitator av analyseprosesser.
  • Du behersker både kvantitative og kvalitative analyseteknikker for vurdering av sikkerhet og tilgjengelighet.
  • Du behersker ulike analyseteknikker som FMECA, HAZID, HTA, FTA.
  • Du har erfaring med analyse av sikkerhetskritiske systemer (SIL-analyser).
  • Du har kjennskap til gjennomføring av uavhengige kontroller og verifikasjoner av risikostyringsprosesser.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Rambøll er i sterk vekst, og så globalt sett. Stillingen vil derfor gi muligheter for deltakelse i nasjonale så vel som internasjonale prosjekter.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktpersoner:

Fagansvarlig RAMS Tom Daniel Berg Enger - +47 918 70 955

Seksjonsleder Marianne Risberg Pettersen - +47 414 96 763

Søk stilling

Vis flere stillinger: