Metrobuss-oppdrag til Teknobygg

Trondheim Kommune har tildelt Teknobygg AS en kontrakt på 28 millioner kroner eks. mva. som innebærer bygging av snuplass ved Lund på Heimdal. 

Hensikten med prosjektet er å tilrettelegge for endestasjon for to av de framtidige Metrobussrutene som skal betjene Trondheim fra august 2019. De to metrobussrutene som får ende og startstasjon her er linjene M1 og M2. Det skal også tilrettelegges for tidsregulering for fire metrobusser. I tillegg er det behov for to holdeplasser for lokalbuss i Ringvålvegen. Utbyggingen medfører at deler av dagens vegnett må bygges om. I tillegg skal det bygges et nytt gang- og sykkelvegsystem og tursti for området. Arbeidene er beregnet startet umiddelbart, og skal ferdigstilles juni 2019.

- Vi i Teknobygg er både stolt og glad over å vinne denne kontrakten, der vi ikke hadde laveste pris, men vinner på en god organisering og kompetanse» sier adm. dir. Gabriel J. Bjørseth i Teknobygg AS. 

- Oppdraget inneholder en god blanding av veiarbeider, vann og avløp, samt en del betongkonstruksjoner, - og passer oss derfor svært godt i forhold til hvordan vi har rigget oss med egenproduksjon. Dette vil bidra til en god sysselsetting utover kommende høst og vinter, avslutter han.