Veidekke industri søker Prosjektleder Drift og vedlikehold

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 31,6 milliarder kroner (2017), og halvparten av de 7 700 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke

Stillingene inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

FirmaExperis for Veidekke Industri
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist22.07.2018

Veidekke Industri AS søker vi prosjektleder til forretningsområdet Drift og vedlikehold

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold har en spennende nummer 2-posisjon på driftskontrakter med Statens Vegvesen. I tillegg har de to OPS-kontrakter og kontrakt med Oslo Lufthavn. Veidekke er tilstede i hele landet og trenger nå prosjektleder til prosjektområde Øst.

Ansvar og hovedoppgaver:

Som prosjektleder er du en viktig støttespiller for prosjektsjef og leder på driftskontraktene. Du vil få ansvar for å følge opp to eller flere driftskontrakter. Sentrale oppgaver er kalkulasjon, forhandling, oppstart og driftsoppfølging. I dette arbeidet inngår blant annet forbedringsarbeid. Involverende planlegging og optimal drift er også er viktige deler av arbeidet. Du skal tilrettelegge for at folkene ute på kontraktene ute på laget bidra til å utvikle dem slik at de kan få gjøre mer av det de er gode på.

Gode HMS-resultater kommer gjennom sikker adferd. Som anleggs-/prosjektleder må du være en god rollemodell og ta samtaler om sikkerhet og om nødvendig korrigere uønsket adferd. Målet er at alle skal komme uskadet hjem fra jobb – hver dag.

Du vil som prosjektleder være en del utvidet faggruppe Fag & konsept, sammen med andre prosjektledere i forretningsrådet. Her vil dere som gruppe arbeid med beste praksis og samarbeide om optimal utnyttelse av maskiner og materiell. I tillegg ønsker Veidekke at du kan inntre som leder for en driftskontrakt ved behov.

Du rapporterer til prosjektsjef i prosjektområdet.

Utdannelse:

Som prosjektleder bør du ha relevant universitets eller høyskoleutdanning eller teknisk fagskole, alternativt kan lang og relevant erfaring kompenseres for manglende utdanning. Kalkulasjonskompetanse og prosjektledelse av komplekse kontrakter er et minimum.

Arbeidserfaring/kompetanse:

Vi ønsker at du har kompetanse og erfaring fra arbeid med komplekse kontrakter slik at vi kan etterleve plikter, ivareta våre rettigheter og følge opp krav fra byggherre. Du forstår og gjør deg forstått på norsk både skriftlig og muntlig.

Vi ser etter deg som er en drivende god anleggs-/prosjektleder som evner å se det og som alltid søker å finne den beste veien fremover gjennom verdiskapende samspill. Det er viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar.

Veidekke tilbyr:

Som prosjektleder blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss.

Vi tilbyr også mange gode kurs gjennom Veidekkeskolen, som er en del av et kontinuerlig utviklingsløp.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Søknadsinformasjon:

Registrer din CV og søk på stillingen på www.experis.no

Grunnet ferieavvikling vil det være begrenset kontakt per telefon. Vennligst benytt e-post ved eventuelle spørsmål. Alle e-poster vil bli besvart innen høvelig tid.

Experis intervjuer aktuelle kandidater fortløpende

Frist: Snarest og senest innen 22.7.2018

Arbeidssted: Hedmark, med kontorstad på Hamar

Tiltredelse: Etter avtale

Kontraktsform: Fast ansettelse

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Experis AS ved;

Seniorrådgiver Trond Boe-Tangen, mobil: +47 91 74 38 00 / e-post: Trond.Boe-Tangen@no.experis.com

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: