32-åring blir leder for drift og vedlikehold i Veidekke

Martin Traeholt Holmqvist (32) er ansatt som direktør for drift og vedlikehold i Veidekke Industri. Han kommer fra stillingen som prosjektsjef i Veidekke og har lang erfaring fra faget.

- Vi har hatt gode søkere til stillingen både internt og eksternt, og det er ekstra gledelig at vi i Martin får en ung og intern leder. Jeg gleder meg til å følge hans videre utvikling av drift og vedlikehold, sier Catharina Bjerke, administrerende direktør i Veidekke Industri i en pressemelding.

Martin Holmqvist kommer fra stillingen som prosjektsjef i drift og vedlikehold og hadde det overordnede ansvaret for 6 kontrakter. Han har vært i Veidekke i åtte år, og har med det bred og god erfaring til å ta nye utfordringer. Magnus Sutherland Kristensen har hatt rollen som konstituert direktør i perioden etter at Catharina Bjerke gikk fra drift og vedlikehold til administrerende direktør i Veidekke Industri.

- Det er en stor og spennende utfordring som jeg ser frem til å ta fatt på. Jeg kjenner organisasjonen og menneskene godt, og vet at vi har de beste forutsetninger for å skape god lønnsomhet i fremtiden, sier Martin Holmqvist.

Veidekke Industri har også ansatt Trine S. Remen (38) som strategi- og prosjektdirektør. Hun starter i den nyopprettede stillingen 6. august. Trine kommer fra stillingen som senior manager i Accenture Strategy.