Byggeleder Trolley Laksevåg

Techconsult AS er et norsk selskap som tilbyr konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområdene.

Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde i Norge samt Teesside (Newcastle) i Storbritannia.

Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Offshore, Bygg og Anlegg, Energi, Skip og Industri samt offentlige og halvoffentlige foretak.

FirmaTechconsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist10.08.2018

LITT OM PROSJEKTET

Fylkesutvalget i Hordaland fylkeskommune har besluttet å forlenge eksisterende trolleybusslinje i Bergen. Vedtaket har i 2017 blitt fulgt opp med et teknisk forprosjekt, som anbefaler en kombinasjon av batteri- og trolleybussdrift. Trolley-batteridrift er helelektrisk og utslippsfri.

Prosjektet omhandler i hovedsak montering av kjøreledning for trolleybuss i tillegg til likeretteranlegg og tilhørende grunnarbeid / fundamentering.

Prosjektet skal gjennomføres med en totalentreprenør for banestrømsforsyning som leverer alle elektrotekniske installasjoner. Grunnarbeidene vil utføres av en egen entreprenør.

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber.

Selskapet har inngått rammekontrakt med Bybanen i Bergen knyttet til tjenester innen prosjekt- og byggeledelse, prosjekteringsledelse m.m.
Bybanen, byggetrinn 4, dekker strekningen Bergen Sentrum – Fyllingsdalen og er beregnet fullført rundt 2021/22.

For dette prosjektet søker vi nå etter Byggeleder Trolley Laksevåg.

Stillingens arbeidsoppgaver:

  • Byggeleder skal følge opp prosjektet, herunder kontrakt, fremdrift, SHA, økonomi mv.
  • Arbeidet omfatter oppfølging av entreprenørenes leveranser og krav, samt å fokusere på og tilrettelegge for gode relasjoner med entreprisens samarbeidspartnere. Entreprenørene skal kontrolleres med hensyn til fremdrift, kvalitet, økonomi og rapportering. Videre skal kontraktsforpliktelser følges opp med et særskilt fokus på endringer, avvik og SHA. Byggeleder skal også koordinere framdrift med grunnentreprise samt følge opp tilkomst til sideordnede entrepriser. Byggeleder skal også delta på overtakelsesforretning.
  • Byggleder skal utføre oppgaver gitt i Kontrollplaner med tilhørende sjekklister for byggeledelsen.
  • Videre skal byggeleder delta på byggemøter, gjennomføre særmøter/fagmøter etc. ved behov, delta ved overtakelsesforretninger, følge opp mangellister og bistå i sluttoppgjør.

Dine kvalifikasjoner:

  • Det kreves utdanning som ingeniør innen elektro/elkraft.
  • Må ha minimum 10 års erfaring fra relevante prosjekter. Manglende oppfyllelse av krav til utdanning kan kompenseres med utdannelse innen elektro/elkraft fra teknisk fagskole sammen med lengre erfaring.
  • God kommersiell forståelse, i tillegg til relevant prosjekt-, byggeleder- og anleggsledererfaring. Kandidaten må ha erfaring med tverrfaglig koordinering i bygge- og anleggsprosjekter. Det er også et krav mrf erfaring fra banetekniske anlegg. Erfaring fra baneteknisk anlegg vektlegges i evalueringen.
  • Referanseprosjekter og referanser fra relevante oppdrag skal oppgis. Ansvarsområde og arbeidsoppgaver på prosjektene skal beskrives.
  • Må ha inngående kjennskap til bruk av de vanligste IT-verktøyer i bransjen, og ha førerkort kl. B.
  • Må kunne beherske norsk flytende (skriftlig og muntlig). I tillegg vil gode engelskkunnskaper bli vektlagt.

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er 10.08.18, men vi vil vurdere kandidater for lignende, evt. andre aktuelle stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Bergen

Oppstart: September 2018

Varighet: Desember 2020

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

  • Markedsmessige betingelser
  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene inne olje-, gass- og landbasert industri
  • God oppfølging av den enkelte medarbeider
  • Forsikringsordninger
  • Sosiale aktiviteter for de ansatte
  • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult legger stor vekt på å være nær sine ansatte, og være en profesjonell, trygg og hyggelig arbeidsgiver der du tydelig skal merke at du er i fokus.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Ronny Meyer, på e-post: ronny.meyer@techconsult.no

Søk her

Vis flere stillinger: