Prosjektleder og anleggsleder

MaskinentreprenørCarl C. Fon as er et selskap med ca. 155 ansatte, og er et heleid datterselskap av NCC. Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr. Våre hovedoppgaver er bygging av veg, grunnarbeider for bygg, VA-anlegg samt transport, og vårt geografiske arbeidsområde er Østlandet. Carl C. Fon as har hovedkontor og verksted på Nordre Kullerød 5 i Sandefjord, samt et avdelingskontor i Sandvika.

FirmaCarl C. Fon
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfrist31.07.2018

På grunn av økende arbeidsmengde, søker å knytte til oss erfarne og dyktige prosjektledere og anleggsledere.

Maskinentreprenør Carl C Fon as er et selskap med ca. 155 ansatte, og er et heleid datterselskap av NCC.

Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr. Våre hovedoppgaver er bygging av veg, grunnarbeider for bygg, VA-anlegg samt transport, og vårt geografiske arbeidsområde er Østlandet. Vårt hovedkontor ligger i Sandefjord, i tillegg til at vi har et avdelingskontor i Akershus.

Både prosjektleder og anleggsleder må kunne betjene vårt geografiske område, og må påregne å veksle mellom Sandefjord og Akershus som arbeidsplass.

Carl C Fon er kjent for å ha høy kompetanse, bra maskiner og utstyr, godt miljø og for å levere kvalitet. Vårt strategiske mål er å være det beste valget for våre oppdragsgivere og være bransjens mest attraktive arbeidsplass.

Arbeidsoppgaver for PROSJEKTLEDER

Som prosjektleder vil du stå for anbudsarbeid, planlegging og gjennomføring av prosjekter på overordnet nivå. Du vil ha et ansvar for å følge opp anleggslederne du har med deg på prosjektene, og du vil ha nær kontakt med oppdragsgiver. Som prosjektleder har du resultatansvar for egne prosjekter.

Arbeidsoppgaver for ANLEGGSLEDER

Som anleggsleder vil du ha det daglige driftsansvaret ute på anlegget. Du vil ha et ansvar for å følge opp formenn, maskin- og grunnarbeidere ute på anlegget, samt ansvar for logistikk av varer og tjenester knyttet til prosjektet.

Personer vi tror vil trives og føle seg hjemme hos oss

Du bør ha relevant bakgrunn, både med tanke på faglig kompetanse og erfaring. Du er engasjert og bryr deg om det som skjer rundt deg. Tilstedeværelse, involvering, oversikt og kontroll er andre nøkkelord.

Vi tror at et naturlig behov for å ha oversikt og kontroll, kombinert med modenhet i bruk av tilgjengelig informasjon og systemer, vil gi muligheter for vekst som leder, Du trives med god takhøyde og direkte tale, og byr på egne meninger. Du er en person som ønsker å bli sett, liker å prestere og utvikle deg som leder.

Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter. Du vil få anledning til å påvirke og utvikle den funksjon du har ansvaret for, og tilegne deg ny kompetanse på området gjennom praktisk arbeid, kurs/opplæring og teamarbeid.

Vi tilbyr

Vi er et selskap i vekst og har behov for ledere som ønsker å påta seg ansvar, og en rolle som denne vil by på mange muligheter for deg som har slike ambisjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem. Søknader behandles fortløpende.

Søknadsfrist: 31. juli 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Dagfinn Evensen
Avdelingsleder ordinær drift
+47 958 93 008
dagfinn.evensen@carlcfon.no

Vis flere stillinger: