Servicemedarbeider Verksted

MaskinentreprenørCarl C. Fon as er et selskap med ca. 155 ansatte, og er et heleid datterselskap av NCC. Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr. Våre hovedoppgaver er bygging av veg, grunnarbeider for bygg, VA-anlegg samt transport, og vårt geografiske arbeidsområde er Østlandet. Carl C. Fon as har hovedkontor og verksted på Nordre Kullerød 5 i Sandefjord, samt et avdelingskontor i Sandvika.

FirmaCarl C. Fon
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfrist31.07.2018

Carl C. Fon er kjent for å ha høy kompetanse, bra maskiner og utstyr, godt miljø og for å levere kvalitet. Vårt strategiske mål er å være det beste valget for våre oppdragsgivere, og være bransjens mest attraktive arbeidsplass.

Vi søker etter:

SERVICEMEDARBEIDER TIL VERKSTED

Generelle arbeidsoppgaver for Servicemedarbeider på Verksted:

Vedlikehold og småreparasjoner på maskiner og utstyr både inne på verksted og ute i felt/anlegg

Ønskede kvalifikasjoner for Servicemedarbeider på Verksted:

  • Relevant erfaring
  • Kjennskap til hydraulikk, mekanisk og elektrisk
  • Fagbrev som anleggsmaskinmekanikker eller landbruksmekaniker er ønskelig, men ingen betingelse
  • Førerkort BE og C1
  • Truckførerbevis
  • Maskinførerbevis er ønskelig, men ingen betingelse

Kandidater med annen relevant erfaring er også velkomne til å søke.

Dine personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som har god orden og liker ryddighet, som er arbeidsom, pliktoppfyllende og har stå-på-vilje. Du er fleksibel og ikke redd for å ta i et tak, i tillegg til å være serviceinnstilt, ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner. Det er også nødvendig at du behersker norsk som arbeidsspråk, og at du har basis engelskkunnskaper.

Noe reisevirksomhet må påregnes i jobben.

Vi tilbyr:
Hos oss i Carl C. Fon får du interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har høy faglig standard og et spesielt godt og inkluderende arbeidsmiljø, som er en viktig suksessfaktor hos Carl C. Fon. Kompetanseoppbygging og utvikling av egne ansatte har i alle år stått sentralt, og vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger. For mer informasjon om Carl C. Fon as, gå inn på vår hjemmeside: www.carlcfon.no

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem. Søknader behandles fortløpende.

Søknadsfrist: 31. juli 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Jarle Skogly
+47 958 93 016
jarle.skogly@carlcfon.no

Vis flere stillinger: