HR Direktør

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 13,7 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist28.06.2018

AF Gruppen er i sterk vekst og har store ambisjoner for fremtiden. For å lykkes må vi ha de beste folkene i bransjen. Vi skal være best på å rekruttere og å utvikle de ansatte samtidig som vi bygger team som skaper gode kollektive prestasjoner.

I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg og innen nye fag- og ansvarsområder.

Vi søker etter en HR Direktør som vil få et overordnet ansvar for HR i AF. Det innebærer personalansvar for fire dyktige ansatte i sentral konsernstab, samt faglig ansvar for HR sjefer i de ulike forretningsenhetene.

Vi ser etter en energisk person med solid faglig bakgrunn og sterke lederegenskaper. Du må tørre å utfordre det bestående samtidig som du forstår betydningen av en sterk bedriftskultur med et tydelig verdigrunnlag med de muligheter og begrensninger dette gir. Dine evner til å bygge sterke relasjoner på tvers av organisasjon vil være viktig for å lykkes i denne rollen.

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, ydmyk og ikke minst trives du i et hektisk arbeidsmiljø.

Stillingen rapporterer til Konserndirektør HR, kommunikasjon og Sverige.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanse- og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. AF ser verdien av at de ansatte er medeier i selskapet og tilbyr et aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktpersoner:

Sif Løvdal

HR-sjef Rekruttering

Konsern

+47 45786585

Bård Frydenlund

Konserndirektør Sverige, HR og Kommunikasjon

AF Gruppen

+47 918 68 621

Søk stilling

Vis flere stillinger: