- Vi er meget stolte av å ha vunnet denne rammeavtalen innen prosjektadminstrasjon, sier administrerende direktør Eivind Thoresen Skarpaas i Stema.

Tre selskaper vant rammeavtale innen prosjektadminstrasjon for Skedsmo kommune

Skedsmo kommune nylig inngått rammeavtaler innen prosjektadminstrasjon (prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggherrerådgivning og prosjektstøtte), med tre leverandører; Stema Rådgivning, ÅF Advansia og WSP Norge.

- Vi er meget stolte av å ha vunnet denne rammeavtalen innen prosjektadminstrasjon. Vi ser frem til å realisere de planlagte prosjektene i tett og godt samarbeid med Skedsmo kommune. Likeledes er det særdeles motiverende å vinne denne typen rammeavtalekonkurranser som vektlegger kompetanse og belønner langsiktig satsing på formålsbygg som for eksempel skoler, sykehjem og barnehager, uttaler administrerende direktør Eivind Thoresen Skarpaas i Stema.

- Denne typen langsiktige rammeavtaler med offensive og engasjerte oppdragsgivere er spesielt viktig for Stema ettersom dette også bidrar til ytterligere vekst, utvikling og rekruttering for vårt fagmiljø. Å kunne jobbe for Skedsmo kommune er veldig interessant og hyggelig for Stema, som har sitt opphav på Romerike og som har svært mange dyktige medarbeidere i nærområdet i Oslo og Akershus, sier Skarpaas.

Fra 1. januar 2020 blir dagens Skedsmo, Sørum og Fet kommuner sammenslått til én kommune. Dette blir en ny storkommune med cirka 87.500 innbyggere.

I denne konkurransen var det i alt 10 tilbydere.

- Stema ble rangert på topp blant de tre utvalgte, og scoret høyest på alle tildelingskriterier, sier Skarpaas.