Direktør samferdsel og byutvikling

Rambøll er en ledende global samfunnsrådgiver med spisskompetanse innen bygg, arkitektur & plan, samferdsel, vann, miljø & helse, energi og management consulting. Konsernet har totalt 13 000 medarbeidere i 35 land med særlig tyngde i Norden. I Norge er det 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. Rambøll kombinerer lokal erfaring med en global kunnskapsbase og skaper morgendagens løsninger som vil utgjøre en forskjell for kunder, brukere og for samfunnet.

Følg gjerne Rambøll på: ramboll.no, LinkedIn, Facebook og Instagram.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Med styrket markedsposisjon og vekstambisjoner, søker vi en forretningsorientert og gjennomføringssterk direktør for vårt markedsområde innen Samferdsel og Byutvikling. Du vil få det helhetlige ansvaret for markedsområdets virksomhet i Norge. Stillingen inngår i ledergruppen i Rambøll Norge og rapporterer til adm. direktør.

Vi søker en offensiv leder som forventes å bidra aktivt til å styrke kundedialogen og posisjonere Rambøll for nasjonale oppdrag av stor samfunnsmessig betydning. Vi forventer at du evner å videreutvikle samarbeid på tvers nasjonalt og internasjonalt og nyttiggjøre konsernets fulle potensiale både faglig og markedsmessig. Du bør ha relevant ledererfaring fra kompleks organisasjon og god kjennskap til kundesiden.

Kontakt gjerne Randi Flugstad i Amrop Delphi, tlf. 905 84 138 eller adm. direktør i Rambøll Ole-Petter Thunes, tlf. 930 86 039.

Gå inn på www.amropdelphi.no for å søke på stillingen. Søknad og CV merkes 66135.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: