Bygningsingeniør/Sivilingeniør

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

FirmaManpower for Namdal Ingeniør- og Byggtjenester
FylkeTrøndelag
StedKolvereid
Søknadsfrist25.06.2018

Namdal Ingeniør- og Byggtjenester As (Nib) er et lokalt ingeniørfirma med base i Kolvereid og markedsområde i hele Namdal. Nib har siden oppstarten i 2009 tilbudt ingeniørtjenester innen bygg- og anleggsbransjen, både til privat- og bedriftskunder.

Kvalifikasjoner:

  • Vi trenger en ansvarsfull problemløser som selvstendig kan vurdere egne prosjekter og ha ansvar for totaliteten i prosjekter. Du må beherske programmene Autocad og Revit.
  • I tillegg er det viktig at du behersker prosjektering og dimensjonering.

Videre er du:

  • Kunde- og forretningsorientert.
  • Har relevant arbeidserfaring fra prosjektering og kjenner norske lover og forskrifter.
  • Er utdannet sivilingeniør/ingeniør - innenfor bygg.
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.
  • Du har motivasjon og evnen til å ta lederskap- og eierskap

Nib kan tilby varierende og allsidige arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser. Sammen med dine kollegaer vil du bli sentral i den videre utviklingen av virksomheten. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å være med å utvikle bedriften og ytre Namdal.
Vi kan også tilby utvikling via videre- og etterutdanning.

For mer informasjon, ta kontakt med Manpower Torkel Baadsvik, tlf. 911 69 031 eller
torkel.baadsvik@manpower.no

Vis også din interesse ved å registrere din CV og søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

For deg som søker og ikke kommer fra vår region som er namdalen, kan vi nevne:

Kolvereid og Rørvik er handelssentrum i Ytre Namdal og på Rørvik finner vi en de viktigste fiskerihavnene på Trøndelagskysten. Innseilingen prydes av kystkultursenteret Norveg. Ytre Namdal er et vekstområde med god utbyggingstakt på boliger, nybygd grunnskole, videregående skole og et variert utvalg av barnehager. Det er et aktivt idretts- og kulturliv med idrettshall, svømmehall, kulturskole, kafé- og restaurantliv med navngjetne sjømatkokker. Ytre Namdal ligger i naturskjønne omgivelser på Namdalskysten i Trøndelag. Et godt utfartssted for båtliv og fiske, jakt og friluftsliv med kort vei til både skog, fjell og skjærgård. Hver kveld møtes den nord- og sørgående Hurtigruten i Rørvik havn, og fra Rørvik lufthavn er det flyforbindelse til Trondheim lufthavn Værnes og Gardermoen. Det går også hurtigbåt til Namsos, som er region byen Namdalen.

Vi er selvfølgelig behjelpelige med å skaffe bolig.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.