Illustrasjonsfoto: Sindre Sverdrup Strand

AF-selskap og CBA starter ny tømrerbedrift

AF Gruppen-selskapet MTH og CBA Fagformidling etablerer ny tømrerbedrift.

Det nystiftede selskapet skal hete TKC Prosjekt, og vil ha fast ansatte tømrere og prosjektledere som tar på seg ulike oppdrag.

TKC Prosjekt startes av MTH og CBA, som skal eie henholdsvis 51 og 49 prosent av det nye selskapet, og vil dra nytte av den brede kompetansen og lange erfaringen som ligger i begge bedriftene.

– Vi ønsker med dette nye selskapet å satse på faste ansatte, som er i tråd med MTHs overordnede strategi. Det sikrer kontinuitet og at vi tar vare på viktig kunnskap, som er en nøkkel for å kunne levere tjenester av høy kvalitet, sier Arvid Engebretsen i MTH i en pressemelding.

Kenneth Holter i CBA sier endringer i markedet gjør det riktig å satse på egne ansatte:

– Vi tar på oss mer risiko ved å etablere TKC på denne måten, men vi har enorm tro på egne fagfolk, og er overbevist om at markedet fremover kommer til å etterspørre den forutsigbarheten og kompetansen vi vil bli i stand til å levere, sier Holter.

MTH eier fra før av en rekke virksomheter innen bygg- og rehabilitering, og TKC vil gå inn i porteføljen av selskaper som tilbyr spesialiserte tjenester på prosjektbasis.

Selskapet vil ha rundt 100 ansatte og hovedkontor i Oslo sammen med de andre selskapene i MTH-sfæren.