Seksjonsleder Samferdsel og Infrastruktur

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist15.08.2018

Multiconsult Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer i de 3 nordligste fylker samt på Svalbard. Vi er i dag totalt 180 medarbeidere. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering, inkludert kartlegging av fysisk miljø og grunnundersøkelser. Vi er i ferd med å bygge opp et spennende miljø i Helgeland & Salten, hvor vi i dag har 3 seksjoner hvor fagmiljøet Samferdsel og infrastruktur inngår.

Seksjonen for Samferdsel og Infrastruktur jobber i et bredt samarbeid med øvrige enheter i Multiconsult med oppdrag i hele Nord-Norge. Våre kunder strekker seg fra kommuner og statlige institusjoner til totalentreprenører og større internasjonale selskaper.

Vi er inne i en positiv utvikling i regionen hvor samferdsel og infrastruktur er sentralt. Vår seksjonsleder i Bodø har valgt å takke ja til nye utfordringer og vi ønsker en erstatter som kan lede denne satsingen videre.

I stillingen som seksjonsleder søker vi etter en person med et sterkt faglig engasjement, kjennskap til bransjen og med fokus på kvalitet. Du må være en person som har både interesse og evner for å lede andre medarbeidere.

Stillingen innebærer både personal- og resultatansvar for seksjonen. Du vil også ha ansvar for å følge opp tilbuds- og oppdragsporteføljen for seksjonen. Som seksjonsleder vil du være en sentral del av vårt team og delta i avdelingens ledergruppe samt bidra i avdelingens markedsføring og tilbudsarbeid. Seksjonsleder rapporterer til avdelingsleder for Helgeland & Salten.

Stillingen har fast arbeidssted i Bodø, men lokalisering andre steder i regionen vil også bli vurdert.

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning fra universitet, høyskole eller tilsvarende innenfor faget
  • Faglig styrke innen samferdsel og infrastruktur

Personlige egenskaper

  • Analytisk, selvstendig, fleksibel og omgjengelig person med god skriftlig norsk fremstillingsevne
  • God til å kommunisere og god gjennomføringsevne
  • Engasjerende og motiverende overfor medarbeidere og kunder
  • Må trives med tekniske utfordringer
  • Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser

Vi tilbyr

  • Utviklende og interessante arbeidsoppgaver med muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser
  • Mulighet for deltakelse i landsdekkende kompetansenettverk
  • Fem uker ferie - samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken
  • Firmahytter, bedriftsidrettslag og sosiale aktiviteter
  • Og ikke minst, Bodø tilbyr nærhet til flott natur og turmuligheter

Synes du dette er noe for deg? Da ser vi frem til å motta en søknad fra deg.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med avdelingsleder Geir Otto Samuelsen, tlf 992 76 854.

Søk stilling

Vis flere stillinger: