Under åpningen av jem&fix i Fredrikstad var det lange køer. 

Dansk byggevarekjede på plass i Norge

Konkurransen i byggemarkedet har tilspisset seg etter at danske jem & fix har valgt å gå inn i det norske markedet.

Fredag 25. mai åpnet de fire butikker på det norske markedet. Kjeden har åpnet butikker i Eidsvoll, Elverum, Fredrikstad og Larvik, og har ambisjoner om åpne hele 30-50 butikker i løpet av de neste fem årene.

Butikkjeden har i dag 118 butikker i Danmark, 45 i Sverige og fire nyåpnede butikker i Norge.

Forrige uke åpnet de fire første butikkene i Norge, med lange køer fra ivrige kunder.

- Det er helt vilt hvor godt vi har blitt tatt i mot med våre første butikker i Norge. At det står 500-600 kunder i kø før vi har åpnet dørene, hadde vi ikke en gang turt å drømme om. Det viser at nordmenn liker både lav pris og vårt danske konsept, mener Henning Johansen, fersk markedssjef i jem & fix Norge.

Norgessjef Kennet Foersom Iversen bekrefter at 30 - 50 butikker er målet for de første fem årene, og gleder seg over det store engasjementet blant de nye norske kollegene.

- Det er et fantastisk team, og jeg tar av meg hatten for deres kamplyst og ønske om å være med på å starte jem & fix i et nytt marked. Det har blitt lagt ned en stor innsats for å klargjøre jem & fix for det norske markedet, jeg er utrolig stolt av engasjementet hele organisasjonen har vist. Det er bare god stemning og stor vilje til å gi Danmarks billigste byggemarked en god start i Norge.