Prosjektledere

Moderne Byggfornyelse AS skal dekke kundens behov for rehabilitering, totalombygging og håndverkertjenester innen alle fagområder knyttet til ombygging og vedlikehold av eiendommer i Oslo-området. Kjernekompetansen er rehabilitering og ombygging, men vi utfører også nybygg. Den tidligere ombygningsavdelingen i Moderne Bygg AS dannet grunnlaget for bedriften. Avdelingen ble opprettet i 1978. De ansatte i Moderne Byggfornyelse AS må sies å ha opparbeidet solid kompetanse innen rehabilitering og ombygging siden den tid. Prosjektene vi påtar oss varierer i størrelse der de største ligger rundt 130 MNOK eks mva.

Moderne Byggfornyelse AS har lenge vært en forkjemper for lærlingeordningen og det å ha egne faglærte håndverkere. Av våre ca 50 håndverkere er 10 tømrerlærlinger og 35 faglærte tømrere.

FirmaModerne Byggfornyelse
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Moderne Byggfornyelse AS søker etter 2 prosjektledere. En til de større prosjektene, og en til serviceavdelingen vår som håndterer de litt mindre oppdragene.

Spisskompetansen vår er rehabilitering, ombygging og tilbygg, men vi utfører også nybygg. Stillingene stiller krav til tverrfaglig forståelse. Som prosjektleder hos Moderne Byggfornyelse AS vil du være ansvarlig for å styre prosjektadministrasjonen på prosjektene. Øvrige funksjoner i prosjektadministrasjonen består av Prosjektingeniør, Prosjekteringsleder og Arbeidsleder. Disse består av en god blanding av høyskoleingeniører, fagskoleingeniører, sivilingeniører, og tømrermestere. Utover prosjektadministrasjon har Moderne Byggfornyelse egne tømrere med norsk fagbrev som styres av en bas. Prosjektlederen må kunne sette kursen for teamet vårt hva gjelder planlegging, innkjøp, fremdrift, oppfølging og gjennomføring av prosjektene.

Vi ser for oss at du er en positiv og nøyaktig person som får det beste ut av prosjektene. Vi ønsker at du bidrar til at bedriften fremstår som profesjonell overfor kunde og samarbeidspartnere. Vi forventer at du jobber aktivt for å avdekke styrker og svakheter i teamet ditt slik at du benytter dine medarbeidere på best mulig måte i dine prosjekter.

Arbeidsoppgaver knyttet til stillingen er:

  • Innkjøp og kontrahering
  • Endringshåndtering (underentreprenører og Byggherre)
  • Økonomi og sluttoppgjør
  • Mengdekontroller og avregninger
  •  Utarbeidelse av akkordavtaler
  • Kontrollere prosjekteringen utført av prosjekteringsgruppen
  • Oppfølging av underentreprenører
  • SHA/KS
  • Fremdriftsplanlegging
  • Bistå kalkulasjonsavdelingen ved behov (mellom prosjekter)

Kvalifikasjoner

Du har evnen til å si klart ifra til samarbeidspartnere i prosjektet. Du har utdannelse som sivilingeniør eller bygningsingeniør. Du må ha inngående kjennskap til kontraktsstandardene (NS 8407, NS8406, NS8405, NS8417, NS8416, NS8415, NS8409, Lov om håndverkertjenester og bustadoppføringslova), TEK10, SAK 10, Plan og bygningsloven og øvrig regelverk.

Det forventes at du behersker datasystemer nødvendig for prosjektledelse eller at du har evnen til å lære deg de programmer du ikke kan. Datasystemer som benyttes hos oss er blant annet MS Project, Zirius, IBM Notes, Connections, Smartkalk, Excel og Word. Opplæring vil bli gitt i de systemer som er nye for deg.

Vi ønsker en som har erfaring med å lede totalentrepriser og generalentrepriser på entreprenørsiden. Erfaring som teller positivt er prosjektledelse, byggeledelse, teknisk kompetanse og annen relevant erfaring fra ledelse innenfor Bygg og Anlegg. Som totalentreprenør er det viktig å kjenne hele prosessen fra kontrahering til overlevering og inneha tverrfaglig kompetanse.

Personlige egenskaper

Moderne Byggfornyelse AS har fire verdier som stillingsinnehaver bør kunne identifisere seg med:

- Åpen

- Ærlig

- Samarbeid

- Eierskap

Spesielt viktig er å kunne se løsninger, ha høy arbeidskapasitet, og evnen til å tilegne seg kunnskap. Kommunikasjon er spesielt viktig i denne type jobb. Det stilles derfor krav til god skriftlig og muntlig norsk.

Vi tilbyr

  • Godt arbeidsmiljø
  • Gode utviklingsmuligheter
  • Gode betingelser med bonusavtale.

Tiltredelsesdato kan avtales nærmere.

Kontaktpersoner:

Bjørnar N. Johansen

+47 97188738

bnj@byggfornyelse.no

Søknad med CV og referanser kan sendes nevnte e-postadresse.

Vis flere stillinger: