Runa Løvseth og Matz Didrik Nilsen tok imot prisen på vegne av Betonmast Hæhre.Fra prisutdelingen og de tre nominerte til prisen.Matz Didrik Nilsen, konsernsjef Jørgen Evensen og Runa Løvseth i Betonmast Hæhre.

BetonmastHæhre Boligbygg hadde Årets Team 2018

BetonmastHæhre Boligbygg AS sikret seg med prosjektet "Nybyen Økern" prisen Årets Team 2018.

Prisen Årets Team ble torsdag delt ut for andre gang- og for 2018 gikk hedersbetegnelsen til BetonmastHæhre Boligbygg AS for prosjektet «Nybyen Økern».

Prisen deles ut av EBA, og i juryens begrunnelse heter det blant annet:
«Vinneren av Årets Team er den som i størst grad har gjort en ekstraordinær innsats med bakgrunn i konkurransens kriterier. Prosjektet har hatt null skader med fravær, har levert innenfor budsjett, har 80 prosent kildesortering på byggeplass og har en meget fornøyd byggherre som ønsker å fortsette samarbeidet. Vinneren har spesielt utmerket seg ved å gjennomføre en rekke teambyggende tiltak som har bidratt til godt arbeidsmiljø og god prosjektgjennomføring. Ved å involvere alle i prosjektet, får man et høyt presterende team - heve fokus på helhet og systematikk.»
«Nybyen Økern» er et boligprosjekt på Økern i Oslo, som består av seks bygg med totalt 403 leiligheter. Oppdragsgiver er Selvaag Bolig AS.

Premien er på 25.000 kroner, som tilfaller teamet.

De to andre nominerte til å motta prisen var BetonmastHæhre Skolebyggerne og Rædergård Entreprenør med sittprosjekt Mannskapsforlegning BT2 på Ørland.

Formålet med prisen er å synliggjøre det gode arbeidet som hver dag utføres i EBAs medlemsbedrifter - både av de som daglig jobber ute på bygge- og anleggsplassene og de som jobber med stabsfunksjoner i bedriftene.

I juryen sitter Cecilie Klæboe fra Hudson Nordic, Håvard Berntsen fra HR Norge, Thomas Norland fra EBA og Arve Brekkhus fra Byggeindustrien/bygg.no (juryleder).