Senior vegplanlegger

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist30.06.2018

Sweco Stavanger er en arbeidsplass med lange tradisjoner og lokal forankring. Vår virksomhet er preget av et arbeidsmiljø som legger vekt på ansvarlighet, kompetanse og gode relasjoner. Vi har det gøy på jobb og blir stadig utfordret gjennom våre prosjekter. Vi holder til i topp moderne lokaler i 2020park på Forus. Kontoret har i dag 100 ansatte fordelt på avdelingene PA, VVS, Elektro, Bygg, Brann, Samferdsel, Plan og VA.

Gruppen som jobber med samferdsel teller i dag 12 ansatte som jobber innenfor alle plannivåer. Vi er langt framme i bruk av modellbasert planlegging og benytter oss av erfaringer gjort i andre store prosjekter i Sweco Norge.

Sweco er involvert i en rekke store og små prosjekter innen infrastruktur, bygg og industri for myndigheter og private aktører, og flere skal settes i gang de nærmeste årene. Vi ser store muligheter for å sikre flere oppdrag der vi kan bidra til å forme fremtidens byer og samfunn.

Nå søker vi derfor en senior vegplanlegger.

Stillingsbeskrivelse:

Som vegplanlegger i samferdselsgruppa er du i høy grad med på å prege din egen hverdag. Stillingen tilpasses din kompetanse kombinert med kontorets behov, og omfatter f. eks. prosjektledelse, prosjektering og kompetanseoverføring. Du vil også bidra med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger i prosjektene lokalt og andre steder i landet.

DIN BAKGRUNN

  • Du er sivilingeniør/ingeniør innen samferdsel.
  • Du har erfaring fra rådgiver, entreprenør eller offentlig.
  • Du behersker relevante programvarer og har interesse for modellbasert prosjektering.

DINE EGENSKAPER

  • Du er initiativrik, selvstendig og opptatt av å skape resultater.
  • Du kommuniserer klart og tydelig på norsk.
  • Du er dyktig til å bygge gode relasjoner og samarbeide.

DETTE KAN VI TILBY

  • Faglige utfordringer i spennende prosjekter med dyktige kolleger.
  • Store utviklingsmuligheter innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid.
  • Et tverrfaglig miljø med tung teknisk kompetanse og dyktige ledere.
  • Et uformelt, hyggelig, fleksibelt og inspirerende arbeidsmiljø, der vi har det gøy på jobben og ofte er sosiale utenfor kontoret.

Søknader vurderes fortløpende - så ikke vent med å søke!

Kontaktpersoner:

Finn O.G. Estensen

+47 97628063

finn.estensen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: