Samtale mellom Ketil Solvik-Olsen, Trond V. Tvedt (Risa), Steinar Myhre (Skanska) og Johan Arnt Vatnan (Nye Veier) - ledet av Christian Chramer.Rita OttervikKetil Solvik-OlsenJørgen Evensen fra BetonmastHæhre er styreleder i EBA.Adm. dir. Kari Sandberg i EBAKatharina BramslevJon Harald KristiansenBjørnar GullbrekkenTerje BroliCarl ThodesenHanne RønnebergIvar Koteng

Entreprenørene samlet i Trondheim

Kompetanse og nyskaping for en bærekraftig næring står i fokus når entreprenørene er samlet på Entreprenørdagen i Trondheim torsdag.

Rundt140 personer er samlet på Entreprenørdagen og EBAs generalforsamling på Scandic Nidelven i Midt-Norges hovedstad.

På talerstolen står blant annet samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og eiendomsinvestor og styreleder i RBK, Ivar Koteng. I tillegg får deltakerne blant høre fra Deloitte som vil snakke om verdiskaping og arrangøren har også invitert foredragsholdere fra SINTEF Byggforsk og NTNU som skal snakke om bærekraft og digitalisering.

- På denne konferansen setter vi bærekraft, digitalisering og forbedring på agendaen. Det er mulig å ta store steg om man er villig til å prioritere disse punktene, og vi som bransje er klare til å møte de utfordringene som kommer, sier konsernsjef i BetonmastHæhre og styreleder i EBA, Jørgen Evensen.