HMSK leder

AF Nybygg er en byggentreprenør i AF Gruppen som utvikler, prosjekterer og bygger offentlig og private bygg innen både næring og bolig. Vår gjennomføringsmodell er tilrettelagt for å sikre kunder og samarbeidspartnere en kostnadseffektiv, sikker og kvalitetsoptimal prosjektgjennomføring. Alle prosjekter gjennomføres ved bruk av BIM og andre digitale verktøy for å sikre en rett prosjektgjennomføring. Våre prosjekter gjennomføres i Stor-Oslo.

FirmaAF Nybygg
FylkeOslo
Søknadsfrist22.06.2018

AF Nybygg vokser og trenger flere erfarne medarbeidere til vår byggvirksomhet.

Vi vil komme i kontakt med deg som har erfaring fra byggebransjen innen HMS og kvalitet. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg videre og bli del av et fremtidsrettet og nytenkende arbeidsmiljø. Føler du at du ikke kommer deg videre der du er i dag? Da er det kanskje hos oss du skal ta det neste steget i din karriere?

Arbeidsoppgaver

Som HMSK leder vil du ha ansvar for å følge opp HMS- og kvalitetsarbeidet i planlegging og utførelsen i våre prosjekter. Du vil være involvert i planlegging og arbeidsforberedelser, blant annet med planlegging av operasjoner og risikovurderinger. Videre vil du delta aktivt i det løpende HMS- og kvalitetsarbeidet, med deltakelse på ledelsesinspeksjoner, vernerunder, oppfølging av kvalitetsarbeid, HMS-hendelser og forbedringsarbeid. Du vil også ha ansvar for rapportering både internt og til kunde.

Kvalifikasjoner

Du kjennetegnes ved at du har utdanning på minimum bachelornivå innen fagfelt som naturvitenskap, samfunnssikkerhet, yrkeshygiene eller ingeniørfag. Du må ha noen års relevant arbeidserfaring, og erfaring fra prosjektrettet bygg- og anleggsvirksomhet. Det er en fordel med kjennskap til ISO 9001 og ISO 14001, samt kunnskap om Synergi, ProductXchange eller liknende verktøy, men ikke et krav. Du må ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.

Egenskaper

Som person er du nysgjerrig, resultatorientert og har høy arbeidskapasitet. Du jobber systematisk, og evner å beholde oversikt og struktur i en variert og hektisk arbeidshverdag. Du er en som ser muligheter, tar ansvar og viser initiativ. Du trives i en arbeidshverdag med stor grad av samarbeid, og har evne til god og tydelig kommunikasjon med aktører både innen og utenfor organisasjonen.

Vi tilbyr

I AF Gruppen har vi et godt arbeidsmiljø og tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger.

Vi vet at din personlige utvikling er avgjørende for vår videre vekst, og vi tilbyr derfor også kursing og kompetanseløft gjennom vårt eget AF Akademi supplert med andre relevante kurs. I AF får du også konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Våre ansatte gis også mulighet til å investere i bedriften gjennom fordelaktige aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktpersoner:

Geir Flåta

Direktør

AF Nybygg

+47 994 01 510

Sif Løvdal

HR-sjef Rekruttering

Konsern

+47 45786585

Søk stilling

Vis flere stillinger: