Servicesjef / anleggsleder

Boligenergi AS er et entreprenørselskap som har posisjonert seg innenfor energieffektivisering, fornybar energiproduksjon, rehabilitering og rådgivningstjenester for store borettslag og sameier. Boligenergi AS har utspring fra et stort kompetansemiljø innenfor ENØK og fornybar energi. Selskapet eies av OBOS og AF Gruppen (AF Energi & Miljøteknikk).

FirmaBoligenergi
FylkeOslo
Søknadsfrist22.06.2018

Boligenergi har fortiden stor aktivitet på Østlandet og vi søker en ny person som kan fylle rollen som engasjerte og involverende servicesjef / anleggsleder. Vi ønsker en kollega som har evner og ferdighet til å delta i videreutvikling av selskapet sammen med øvrige ansatte. Du kan arbeide selvstendig, bidrar til høy kvalitet og god kundetilfredshet, har øye for godt HMS arbeid og bidrar til lønnsom vekst. Du må være nysgjerrig, kontaktsøkende, har god økonomisk forståelse, og en driv til å lykkes godt med det du foretar deg.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være planlegging og gjennomføring av våre serviceavtaler, bistå i byggeprosjekt vi påtar oss for våre kunder, strukturere og bistå i å lede egne eller andres prosjektgjennomføring. Du vil være vår fremste kontaktperson og relasjonsbygger mot eksisterende kunder og leverandører / UE. Du får en mulighet til å innta en sentral posisjon for produksjonen, kvalitetssikre fremdriftsplaner, lede driftsmøter og delta i byggherremøter / vernerunder og implementerer korrigerende tiltak. Det er viktig at du er fleksibel, at du behersker norsk (og engelsk) muntlig og skriftlig, og at du disponerer egen bil/førerkort klasse B.

Vi oppfordrer kvinner til å søke og ser helst at du har ingeniør bakgrunn eller teknisk utdannelse (gjerne fagbrev) og relevant erfaring (3-5 år) som prosjektdeltaker og serviceledelse. Erfaring med varmesentraler er en fordel. Du ønsker å være med å sikre god funksjon til lavest mulig energibruk. Du får en sentral rolle med stor kontaktflate mot prosjekter, kunder og resten av organisasjonen og vi ser gjerne at du har potensiale til å være prosjektleders stedfortredende i større entreprisekontrakter.

Vi tilbyr et hektisk og godt arbeidsmiljø med personlige utfordringer i et selskap eid av to av landets fremste på hvert sitt område. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Som en del av AF Gruppen vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje og opsjonsprogram.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte daglig leder Boligenergi Jørgen Molvig på 915 73 969 eller HR-sjef rekruttering Sif Løvdal på 45786585.

Søk stilling

Vis flere stillinger: