Ketil Solvik-Olsen, Aksel Lund Svindal og Kronprins Haakon til Entreprenørens Marked - se faglig del av arrangementet på bygg.no

AF Gruppen arrangerer onsdag for andre året på rad Entreprenørens Marked på Lillo Gård, med et tettpakket program. Den faglige delen av arrangementet vi streames  her på bygg.no.

Temaet for bransjetreffet er mennesker og teknologi og hvordan innovasjon og digitalisering vil påvirke kompetansebehov, arbeidsinnhold, kjønnsbalanse og organisering i næringen.

– Som en ledende entreprenør i bransjen føler vi et ansvar for å utvikle bransjen videre. Vi er alle tjent med en sterk og konkurransedyktig bransje og det er derfor svært gledelig at mange av våre bransjekolleger, statsråden, og gjester som Aksel Lund Svindal, Maalfrid Brath og Morten Dalsmo ønsker å være med på Entreprenørenes Marked 2018. Spesielt hyggelig er det og naturligvis at Kronprins Haakon Magnus har meldt sin ankomst, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Arrangementet vil være delt inn i to deler hvorav det blir en faglig del inne og et ute-program hvor det vil bli vist demoer, være mulighet for faglig prat og intervjuer. 

- Med Entreprenørenes Marked har AF Gruppen skapt en arena hvor bygg- og anleggsnæringen kan komme sammen for å diskutere hvordan teknologi kan skape bedre rammebetingelser for hele bransjen. Kruse Smith og BetonmastHæhre bidrar også med innhold og sine syn på fremtidens bygg- og anleggsnæring.

Den faglige delen av arrangementet vi streames her på bygg.no.