Prosjektleder Bygg - 2 års engasjement

Joh. Johannson Kaffe AS eies av NorgesGruppen. I fem generasjoner har familiefirmaet Joh. Johannson vært kjent for god kaffe og er i dag den ledende leverandør av kvalitetskaffe i Norge.

Selskapet bygger nå helt nytt og moderne kaffeforedlingsanlegg på Vestby i Akershus med planlagt oppstart i 2020.

Prosjektet ledes av interne ressurser supplert med eksterne samarbeidspartnere.

FirmaJoh. Johannson Kaffe
FylkeAkershus
StedVestby
Søknadsfrist12.06.2018

Vi ønsker å knytte til oss:

Prosjektleder Bygg - 2 års engasjement

Som Prosjektleder Bygg blir du en del av prosjektledelsen og rapporterer til Prosjektdirektør. Du vil delta på møtene i styringsgruppen sammen med Prosjektlederne for Maskiner & Utstyr, og Drift.

AF Gruppen er valgt som totalentreprenør. Det blir ditt ansvar å følge opp denne avtalen og andre leveranser innen delprosjekt bygg, og bidra til å etablere et godt samarbeidsklima mellom alle parter i prosjektet. Du vil sikre at krav i kontrakten blir levert, og at detaljprosjekteringen blir avstemt med våre forventninger og målsettinger som byggherre. Sammen med byggeleder og teknisk koordinator vil du påse at entreprenør og andre leverandører utfører oppdraget i henhold til kontrakt og utøver fortløpende kvalitetssikring av prosjektet, bl.a. gjennom revisjon, stikkprøver og befaringer.

Du vil fungere i rollen som leder og faglig støtte til byggeleder, til teknisk koordinator og ITB ansvarlig, og være deres stedfortreder ved fravær. Du vil på samme måte være rådgiver og støtte til prosjektdirektør, og være hans stedfortreder når det kreves. Problemstillinger som PL Bygg må kunne håndtere er bl.a. eventuelt knyttet til endringer og avvik fra prosjekteringsgrunnlaget fra forprosjektet.

Aktuelle kandidater har solid erfaring fra prosjektledelse av byggeprosjekter, gjerne relatert til industri, og energi-/miljøløsninger. Erfaring med totalentrepriser (NS 8407) fra entreprenør- og/eller byggherresiden er ønskelig. Innsikt i hvordan man håndterer saker som oppstår når totalentreprenør har ansvaret for detaljprosjekteringen, både av byggeteknisk og kontraktuell karakter, er spesielt interessant.

Du samarbeider godt og deler informasjon med andre på en naturlig måte. Du er praktisk anlagt og god til å finne løsninger på problemer som dukker opp. Du tar beslutninger som blir forankret i brukermiljøene internt, synkronisert med prosjektledelsen, og formelt behandlet av ledelsen i selskapet og styringsgruppen når dette er nødvendig.

Stillingen er etablert som et engasjement med 2 års varighet. Muligheter for forlengelse vil avklares underveis.

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Prosjektdirektør Ole-Kristian Mosvoll, telefon 940 33 620, eller vår rådgiver Rolf Kåre Nilsen i BackerSkeie, telefon 901 00 077.

Søk stilling

Vis flere stillinger: