Byggprosjektleder

Vår oppdragsgiver er Byggmesterfirma Martinsen & Østby AS. Selskapet ble etablert i 1986, og har i dag 17 ansatte. Firmaet holder til på Hegdal i Larvik. Prosjektene spenner fra nybygg hus og hytter, tilbygg og rahabilitering, mindre næringsbygg samt mur- og flisarbeider mot private og næringskunder. Omsetningen i 2017 ble på 27 mill.

Til nyopprettet stilling søker man nå en byggprosjektleder.

FirmaJobzone for Byggmesterfirma Martinsen & Østby
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist19.06.2018

Veldrevet byggmesterfirma søker byggprosjektleder i Larvik

Har du mesterbrev innen byggfag? Kunne du tenke deg mer kontorrelaterte oppgaver? Regne anbud og bestille materialer? Hos vår oppdragsgiver får du en viktig og selvstendig stilling!

Tilbudet

En byggprosjektleder hos vår oppdragsgiver får en viktig rolle. Trives du med ansvar og en fri rolle, får du dette her! Du vil ha kontakt med alle snekkerlagene ute på de ulike prosjektene. Du sørger for bestilling og levering av materialer. Regning av anbud samt utarbeidelse av dokumentasjon, blir også viktige oppgaver. Byggebeskrivelser, valg av materialer, HMS på byggeplassene, ja kort sagt alt som en sentral person "på kontoret" sørger for.

Fristende?

Hva ser vi etter?

Vi ser etter kandidater med teknisk fagskole eller mesterbrev fra ett av byggfagene, som i tillegg har erfaringen som trengs for å kunne regne anbud. Nøkkelord på egenskapssiden er systematikk og planlegging.

Først og fremst vil vi ha kontakt med deg! Så kommer vi tilbake til "resten" senere i prosessen.

Ring Øyvind ved Jobzone Larvik, for en uforbindtlig prat om stillingen!

Søk her

Kontaktperson

Øyvind Løkken
33 12 19 10 / 99047177
oyvind.lokken@jobzone.no