Steinar Stafne, sriftsleder Flexleie avd. Bjerkvik (t.v.) og Petter Johnsen, salgssjef samferdsel.

Flexleie satser med ny avdeling i Bjerkvik

I forrige uke åpnet Flexleie sin nye avdeling i Bjerkvik Næringspark, like ved sentrallageret og verkstedet til Visinor AS. 

- Flexleie AS overtar samtidig maskinparken og driften til Stafne Stillasutleie AS i Bjerkvik og fyller nå på med nødvendig utleiemateriell, heter det i en melding fra selskapet.

Steinar Stafne som er gründer av, og til nå har drevet Stafne Stillasutleie, er ansatt og vil være ansvarlig for driften på den nye Flexleie-avdelingen.

– Ofoten og omegn er et spennende og attraktivt område for oss. Vi har gjennom flere år jobbet i landsdelen spesielt på prosjektmarkedet, og for oss nå er det viktig med lokal tilstedeværelse for videre utvikling, sier daglig leder Kato Stien i Flexleie.

Utleieforretningen vil ha fullt Flexleie-sortiment av lifter, anleggsmaskiner og byggutstyr, samt en del stillas.

Flexleie AS ble etablert i 2002, omsetter for cirka 100 millioner kroner og har 35 ansatte. Flexleie er i dag etablert med avdelinger i Bergen, Stord, Stavanger og Lillestrøm, og har datterselskapet Flexleie AB i Sverige ved Arlanda flyplass ved Stockholm.

- Med satsingen i Nord-Norge gir det oss nye muligheter til ytterligere å befeste vår posisjon som en riksdekkende totalleverandør, sier Stien.