Senior planlegger og arkitekt

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist25.06.2018

Vi søker senior planlegger og arkitekt til vårt kontor på Vækerø i Oslo

Swecos kontor på Vækerø i Oslo teller rundt 450 medarbeidere. Her vil du finne deg lett til rette blant faglig sterke, sosiale og hyggelige kolleger.

I avdeling Samfunnsplanlegging Oslo er vi ca. 45 kolleger som jobber med fagene Plan, Landskap og Trafikk/mobilitet. Plan- og prosessgruppen har ca. 20 medarbeidere.

Sweco er involvert i en rekke store og små infrastrukturprosjekter for myndigheter og private aktører, og flere skal settes i gang de nærmeste årene. Vi har en bredt sammensatt portefølje med oppdrag fra byggherrer og entreprenører. Vi ser store muligheter for å sikre flere oppdrag der vi kan bidra til å forme fremtidens byer og samfunn.

For å møte denne utviklingen må vi styrke og utvide vårt fagmiljø slik at vi i enda større grad kan bidra til å forme fremtidsrettede byer. Derfor søker vi nå en dyktig og erfaren areal-/byplanlegger og/eller planlegger/arkitekt.

Vi ønsker at du skal trives i rollen som prosjektleder og som fagansvarlig for spennende mulighetsstudier og planoppdrag.

Stillingsbeskrivelse:

Vi har mål om å være best på by - i tett samspill mellom tilgrensende faggrupper. Vi har i flere år jobbet med opprusting og ombygging av flere av de sentrale trikke- og sykkelgatene i Oslo

Vi vil også være best på knutepunktutvikling. Her bruker vi våre flerfaglige team for å definere og skape gode løsninger for menneskene som skal reise, oppleve, handle, trene, leve og bo ved knutepunktene.

Helse er også et satsningsområde. Vi ønsker å være med på å skape og utvikle våre nye sykehus og helseinstitusjoner slik at pasienter, pårørende, besøkende og ansatte opplever trygghet og at de blir ivaretatt.

Som senior planlegger og arkitekt i Sweco kan du bli engasjert i alle prosjektfaser, fra mulighetsstudier, due diligence, analyser, konseptvalg- og konsekvensutredninger, overordnede planer og reguleringsplaner, skisse- og forprosjekt, detaljplaner, byggeplaner og til oppfølging på byggeplass.

DIN BAKGRUNN

  • Du er areal-/byplanlegger/arkitekt, med rundt ti års erfaring.

DINE EGENSKAPER

  • Du er en positiv, entusiastisk og nytenkende lagspiller, med vilje og evne til å skape resultater sammen med andre.
  • Du er selvstendig og initiativrik.
  • Du er dyktig til å samarbeide og bygge relasjoner.
  • Du har sterk interesse for faget ditt og holder høy faglig standard.
  • Du kan sette deg inn i kundens problemer, er kreativ og yter god service for å løse dem.
  • Du snakker og skriver godt norsk.

DETTE KAN VI TILBY

  • Ansvarsfulle oppgaver i spennende prosjekter.
  • Store utviklingsmuligheter innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid.
  • Svært kompetente kollegaer og ledere.
  • Et fleksibelt og sosialt godt arbeidsmiljø.

Søknader behandles fortløpende.

Kontaktpersoner:

Silje Flage Dragsund

Gruppeleder Plan og landskap

920 97 833

silje.dragsund@sweco.no

Kimme Arnesen

Avdelingsleder

+47 908 14 122

kimme.arnesen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: