Takstmann

Rambølls kontor på Romerike, avdeling SBV, utfører rådgiving innenfor vann og avløp, miljøteknikk, sprengnings- og geoteknikk, tilstandsdokumentasjon i form av videobesiktigelse av berørte naboeiendommer, vibrasjonsmåling, støyovervåkning, støvmåling og skadebehandling i forbindelse med bygg- og anleggsvirksomhet, samt taksering og byggkontroll.

I tillegg tilbyr vi tjenester innenfor samferdsel, arealplanlegging, bygg, prosjektledelse i samarbeid med andre fra Rambølls øvrige kontorer.

FirmaRambøll
FylkeAkershus
StedRomerike
Søknadsfrist14.06.2018

Takstmann innen bygningsskade

På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår seksjon TAKST OG BYGGKONTROLL ved avdeling SBV på Skedsmo. På avdelingen er vi nå 18 personer, hvorav 7 personer er på seksjonen.

Vi på seksjon TAKST OG BYGGKONTROLL søker nå etter en takstmann for hovedsakelig taksering av bygningsskader. Befaringer og kundebehandling er en sentral rolle i hverdagen din. Videre vil arbeidsoppgaver være å utarbeide rapporter, mønstertakster, tilstandsrapporter, reklamasjonsrapporter, kalkyler, prosjektledelse/oppfølging av egne prosjekter m.m.

Hvem vi søker

Vi søker en dyktig og engasjert medarbeider til stilling som takstmann innen bygningsskader. Det er en fordel om du er/har mulighet for å bli sertifisert takstmann innenfor skade ved Norges Takseringsforbund. Dersom du ikke er sertifisert takstmann, men har relevant erfaring og kunnskap oppfordres du også til å søke.

Bakgrunnsutdanning bør være minimum tømrer, men helst mesterbrev, teknisk fagskole bygg eller bygningsingeniør.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner som også vil bli vektlagt:

  • Erfaring med vurdering av skader/utbedringer
  • Kjent med relevante forskrifter og standarder
  • God teknisk innsikt
  • Du har gode fremstillingsevner, både norsk skriftlig og muntlig
  • Behersker vanlig bruk av IT, kjennskap til In4mo og kalkulasjonsverktøy er en fordel
  • Du må ha førerkort kl. B

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Rune Thomas Johannessen

Seksjonsleder – TAKST & BYGGKONTROLL

Region Øst, avd. SBV

Direkte: +47 913 25 334

rune.thomas.johannessen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: