Foto: Rejlers

Rejlers Norge selger Rejlers Telecom til OneCo

Rejlers Norge selger datterselskapet Rejlers Telecom AS til OneCo. Avvikende rammebetingelser fra kjernevirksomheten i Rejlers Norge gjør at videre vekst best kan utløses med nytt eierskap.

Rejlers Norge AS har torsdag signert avtale med OneCo AS om salg av virksomheten Rejlers Telecom AS. Avtalen innebærer at OneCo overtar selskapet med 87 ansatte og årlig omsetning på cirka 120 millioner kroner. 

Overtagelsen har operativ virkning fra 15. juni, og er avhengig av konkurransetilsynets godkjennelse.

 - Rejlers Telecom jobber innenfor et svært spennende område, og en bransje i stor endring. Utviklingen til selskapet det siste året har vært formidabel, grunnet høy kvalitet i kundeleveransene, stort engasjement blant medarbeidere og ikke minst en målrettet ledelse. Selskapet er gjennom dette etablert med en sterk og solid grunnplattform, sier administrerende direktør Thomas Pettersen i Rejlers Norge i en pressemelding.

- Vi må imidlertid erkjenne at Rejlers Telecom AS har avvikende rammebetingelser, ulike forretningsmodell og få synergier med de øvrige satsningsområdene vi har i Rejlers Norge. Vi mener derfor at Rejlers Telecom AS passer svært godt inn i OneCo, der telekom-virksomhet er en del av konsernets kjerne. Dette vil komme alle medarbeidere og kundene til gode, gjennom at ny eier vil være i stand til å tilføre vesentlige synergier som igjen vil bidra til den videre utviklingen, legger han til.

- OneCo er svært godt fornøyd med å kunne styrke vår satsing i telecom-markedet med å få med Rejlers Telecom med på laget, sier konsernssjef i OneCo Marvin Jensen.

- Dette vil bidra til at vi både kan øke bredden og kapasiteten i leveransene til våre kunder. Samtidig ser vi at den kompetansen som tilføres OneCo gjennom Rejlers Telecom sammen med den kompetansen vi har i OneCo vil gi oss et særdeles godt utgangspunkt for å møte den utviklingen dette markedet står ovenfor, legger Jensen til.