Optimera skal nå ut på veien med sin svære semitrailer.

Optimera klare med stort roadshow

Torsdag 24. mai kickstarter Optimera sitt årlige VFA-roadshow på Montér Stabekk og deretter går det slag i slag helt frem til 24. august. 

I juni og august er Optimera på veien med sin svære semitrailer og i år skal de innom 12 byer. De har med seg utvalgte leverandører innenfor verktøy, festemidler og arbeidstøy som presenterer en rekke nyheter.

– I tillegg blir det underholdning, konkurranser og god mat og drikke, skriver Optimera i en pressemelding.

Ny Markedssjef for Proff
Markedssjef Proff i Optimera, Fredrik Rydgren, har tilbragt sommeren på veien med Optimera sitt roadshow hvert år, siden det første roadshowet i 2012. Han tok til og med trailerlappen for å kunne sitte bak rattet i den heftige semitraileren. Årets roadshow blir Rydgrens siste da han går av med pensjon til sommeren.

– Jeg har jobbet i Optimera i 25 år og vært med på Optimera sin utrolige reise. Det har vært spennende og lærerike år og jeg kommer til å savne det høye tempoet og mine gode kollegaer. Nå går snart stafettpinnen videre, men ikke før jeg har fått med meg årets høydepunkt, sier Rydgren.

Det er Lars Bergerud, som har jobbet som prosjektleder for verktøy, festemidler og arbeidstøy

(VFA), som nå skal overta rollen som Markedssjef Proff.

– Fredrik har gjort en kjempe innsats mot proffkundene og jeg gleder meg til å fortsette det gode arbeidet og utvikle vår proffsatsning ytterligere, sier Bergerud i en kommentar.

Håper på over 5.000 besøkende
Nå ser begge frem til årets roadshow og målet er de helt klare på: De skal sette ny besøksrekord. Det betyr at de må overgå fjoråret, hvor de hadde hele 5.000 besøkende.

– Roadshowet vokser seg større for hvert år og er en fin arena for tett dialog mellom Optimera, kunder og leverandører. Verktøy, festemidler og arbeidstøy er kategorier som er under stadig utvikling og det stilles store krav til kunnskap, sortiment og kompetanse. Vi hjelper kunden å holde seg oppdatert på det nyeste innenfor kategoriene, sier Bergerud.

Han forteller at tilbakemeldingene de får fra både kunder og leverandører er svært positive.

– Sammen med våre dyktige leverandører har vi skapt et roadshow som kundene setter stor pris på og flere av de samme kundene kommer tilbake år etter år. Det er gledelig å se at deltagelsen og engasjementet rundt roadshowet har blitt så stort, avslutter Bergerud.