Ytre miljø-koordinator for E16 Sandvika-Skaret

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med ca. 7500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

Vi er inne i en periode med flere spennende endringsprosesser, noe som vil påvirke både struktur og oppgavesammensetning.

FirmaStatens vegvesen
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist11.06.2018

Vil du bidra til å ta vare på miljøet i et utfordrende og spennende utbyggingsprosjekt?

Statens vegvesen bygger 4-felts motorveg på E16 mellom Sandvika og Skaret på Sollihøgda. Prosjektet E16 Sandvika-Skaret har i dag 26 ansatte.

Vi skal levere høy kvalitet og ha fokus på ivaretakelse av ytre miljø gjennom alle faser i prosjektet. E16 Bjørum-Skaret er i tillegg pilotprosjekt i forbindelse med krav om klimakutt i konkurransegrunnlag.

Vi søker etter en motivert kollega i stillingen som ytre miljø koordinator. Prosjektet har en ytre miljø koordinator fra før som du vil jobbe sammen med i en tverrfaglig sammensatt prosjektorganisasjon. Vi holder til i Sandvika i Bærum kommune

Arbeidsoppgaver:

I stillingen vil du ha spesielt fokus på det biologiske mangfoldet knyttet til det vernede Sandvikavassdraget. Gjennomføring av prosjektet medfører at det må gjøres arbeider i svært sårbare områder langs dette vassdraget. Du vil dermed ha en viktig rolle med å fronte miljøfaget både internt og eksternt.

Arbeidet utføres selvstendig, men også i tett samarbeid med teamet og andre i den tverrfaglige prosjektorganisasjonen.

Du skal:

  • bidra i utarbeidelse av Ytre miljø planer og oppfølging av disse
  • bidra i forbindelse med prosjektering av nytt veganlegg, herunder følge opp og kvalitetssikre leveranser fra rådgiver
  • jobbe med støyproblematikk i samråd med rådgiver både for gjennomføringsfase og permanent fase
  • forberede saker og delta på byggemøter
  • gjennomføre befaringer sammen med entreprenøren
  • ha kontakt med statlig og kommunal miljøforvaltning
  • ha ansvar for oppfølging av registreringer og måleprogrammer

Kvalifikasjonskrav:

Du har relevant utdanning fra universitet eller høyskole, minimum 3 år, med relevante fagkombinasjoner og erfaring fra fagområdet. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra aktuelle fagområder, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Dette vil vi også legge vekt på

  • erfaring fra store samferdselsprosjekter
  • god muntlige og skriftlige fremstillingsevne, arbeidsspråket er norsk
  • evne til å sette seg inn i komplekse saker
  • førerkort for motorvogn klasse B

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.
Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet om dette.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte prosjektleder: May Bente Hiim Sindre, mobil 92855543, e-mail may.sindre@vegvesen.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: