Aspekt Arkitekter har tegnet byggplanen for den nye flerbrukshallen på Rommen.

Insenti med på Idrettens hus - Nordbyen

Insenti er engasjert som byggherrens prosjektleder samt SHA-koordinator for Haavard Martinsens vei 30 AS. Her bygges Idrettens hus – Nordbyen.

Prosjektet Idrettens Hus på Rommen i Oslo foregår i de gamle lagerlokalene til Jordan, i Haavard Martinsens vei 30. Her skal det bygges flerbrukshall som skal benyttes av Høybråten og Stovner idrettslag (HSIL). Flerbrukshallen er på ca. 2500m2 og vil i hovedsak inneholde funksjoner for turn, håndball, basketball og volleyball. Det vil også bli satt opp et tilbygg på ca. 1640m2, dette vil blant annet inneholde sosial sone. Tilbygget oppføres som et nybygg og skal brukes i forbindelse med idrettshallen. I tillegg til dette skal eksisterende teknisk rom på taket i nabobygget utvides slik at det kan forsyne både flerbrukshallen og tilbygget.

Byggearbeidene har nylig startet og byggetid er ca. 1 år

Vi har planer om et helt nytt bysentrum i nordregionen av Oslo. En viktig del av dette vil være den nye og sårt tiltrengte idrettshallen, sier eiendomsutvikler Rune Borknes.

For Insenti er dette et annerledes og spennende prosjekt. Vi gleder oss over å kunne være med å realisere flerbrukshallen som vil føre til økt idrettsglede og samhold i Groruddalen, sier avdelingsleder Karoline Hasselgård i Insenti.