Prosjektleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeRogaland
StedKlepp stasjon
Søknadsfrist24.06.2018

Distrikt Rogaland inngår i Veidekke Entreprenør AS region Syd, sammen med distrikt Buskerud, distrikt Telemark/Vestfold, distrikt Agder, Norske Stålbygg AS og Block Berge Bygg AS. Regionen omsetter for ca. 3 mrd. årlig og har ca. 750 ansatte (2018). Distrikt Rogaland har ca. 104 ansatte.

Vårt marked er i vekst og vi søker derfor dyktige og erfarne prosjektledere til Distrikt Rogaland.

Vi ønsker å skape gode resultater ved effektiv drift og verdsetter involvering og teamfokus høyt. Vi har en kultur med høyt fokus på fagkompetanse og etterlever Veidekkes verdier, som innebærer å være profesjonelle, redelige, engasjerte og grensesprengende. Du må ha erfaring med prosjektledelse fra byggebransjen. Videre ønsker vi at du har god forretningsforståelse, struktur og samarbeidsevner, slik at du får spennende og utviklende dager med oss.

Veidekke benytter Involverende planlegging som metodikk for å drive fremdriftsplanlegging i prosjektbasert produksjon. Metodikken er utviklet av Veidekke og er i samsvar med selskapets prinsipper for godt forbedringsarbeid. Hovedmålsettingen med IP er å redusere tapt tid, redusere risiko og skape flyt i produksjonen. Tilnærmingen til dette er at alle deltar i planleggingen av egen hverdag. Ved å anvende metodikken får vi bedre koordinering mellom fag (bedre og sikrere drift), bedre arbeidsproduktivitet innen det enkelte fag (mindre tapt tid) og kontinuerlig forbedring (læring og forbedring over tid).

Hovedansvar

Skaffe og gjennomføre prosjekter for kunder i Veidekke Entreprenør Rogaland

Arbeidsoppgaver

  • Bidra til å skaffe kunder og prosjekter
  • Ledelse og gjennomføring av tilbudsarbeid
  • Kontraktsinngåelse og oppfølging
  • Organisering og planlegging av prosjekter
  • Fremdriftsplanlegging
  • Resultatansvar
  • Personalansvar
  • Ansvarlig for å gjennomføre tiltak for å utvikle både bedriften, deg selv om dine medarbeidere i henhold til Veidekke sine krav og verdier

Kvalifikasjoner

  • Ingeniør (bachelor) eller høyere
  • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen
  • God økonomisk forståelse
  • Evne til å skape gode resultater
  • Ledererfaring
  • Beherske Office-pakken godt (og villighet til å lære nye programmer)

Profil

  • Strukturert, metodisk og målrettet (Profesjonell)
  • Høy integritet og etisk bevissthet (Redelig)
  • Involverende og teamorientert (Entusiastisk)
  • Ambisiøs og nyskapende (Grensesprengende)

Om deg

Du må ha et ønske om å utvikle deg selv og ditt team, og videre evne å motivere, se muligheter, være resultatbevisst og kreativ. Vi ser for oss at du er en beslutningsdyktig leder med stort pågangsmot og høy integritet. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, og er en god lagspiller som evner å få frem det beste i dine medarbeidere.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye prosjektleder får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig.

Du vil jobbe i en lokal enhet med multilokalt fokus. Det betyr at du kan få mulighet til å påvirke og utvikle prosjekter over hele landet. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og vi kan tilby deg medeierskap i form av aksjer, noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Kontorsted vil være på Klepp.

For mer informasjon, ta kontakt med Aage Tengs (Distriktsleder i Rogaland) tlf. +47 992 22 111 eller Bodil Hanne Thu (HR-sjef, distrikt Rogaland) tlf. +47 948 08 982

Vi gleder oss til å høre mer om deg og fortelle deg om vår arbeidsplass.

Søk stilling

Vis flere stillinger: