Driftsdirektør Optimera Byggsystemer

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

FirmaOptimera Byggsystemer
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Optimera Byggsystemer produserer prefabrikkerte bygningsdeler basert på trekonstruksjon; takstoler, konstruksjonspakker, vegg/ tak og bjelkelagselementer ved hjelp av BIM-verktøy og moderne CNC-maskiner.

Grunnet sterk vekst søker vi driftsdirektør som får overordnet ansvar for divisjonens fire produksjonsenheter. Driftsdirektør skal støtte og følge opp fabrikksjefene, skape og utnytte og utnytte synergier mellom enhetene og forvalte og utvikle kvalitets- og driftssystemer.

Du har solid fagkompetanse innen produksjon eller logistikk, og ledererfaring fra virksomheter med strenge krav til presisjon. Du har erfaring fra å lede forbedringsprosesser som virker i praksis og er en god team- og relasjonsbygger. Stillingen rapporterer til direktør i Optimera Byggsystemer.

Interessenter kan ta fortrolig kontakt med Ole Petter Melleby eller Joachim Guslund i ISCO Group, tlf. 22 06 87 00.

Søknad sendes snarest til post@iscogroup.no . Skriv selskap og stillingstittel i emnefeltet. Legg ved søknad, CV og eventuelt andre relevante vedlegg. Du vil få en bekreftelse på mottatt søknad i løpet av 3 virkedager. Søknaden anses ikke som registrert før du har mottatt bekreftelse.

Vis flere stillinger: