Junior Rådgiver med elektro-/sivilingeniør bakgrunn til avdeling Bygninger, Fredrikstad

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist31.05.2018

Økende etterspørsel og mange spennende oppdrag gjør at vi nå er på jakt etter flere sivilingeniører/ ingeniører innen elkraft/elektro. Er du interessert i jobbe innen en markedsledende bedrift med et fremtidsrettet fokus? Så les mer her.

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen elektroteknikk, med over 20 dyktige ingeniører i Fredrikstad og 180 samlet i COWI Norge. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. Med et stor spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold, vil du hos oss finne meget gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

I Fredrikstad har vi spesialister innenfor områder som fornybar energi, energilagring, automatisering/ITB, belysning, nødstrøm og elektroteknisk sikring og sikkerhets- og ROS analyser. Vår styrke er at vi har både spesialister innenfor enkeltområder og sterke allroundere.

I rollen som Junior Rådgiver innen elektro vil dine arbeidsoppgaver inkludere planlegging og prosjektering av elektrotekniske anlegg innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg, industrianlegg og samferdsel m.m. Du vil foreta dimensjonering av elektrotekniske anlegg, utarbeidelse av tekniske løsninger, tegninger og beskrivelser, prosjektledelse og generell kundeoppfølging.

DU ER OPPTATT AV UTVIKLING, KUNNSKAPSDELING OG KVALITET

Vi ser etter noen med følgende erfaring/bakgrunn:

  • Sivilingeniør/ingeniør innen elektro, minimum 0-10 års erfaring. Nyutdannede oppfordres til å søke.
  • Beregning og dimensjonering av elektrotekniske anlegg
  • God kjennskap til relevant regelverk
  • God kjennskap til prosjekteringsprosesser og prosjektfaser
  • God tverrfaglig forståelse
  • Erfaring med bruk av BIM modell i prosjektering, Revit (Autocad/MagiCad)
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du er opptatt av å kontinuerlig utvikling av helhetlige og fremtidsrettede løsninger som skaper verdi for kunder, mennesker og samfunn
  • Du er nysgjerrig, tilegner deg ny kunnskap raskt og trives med å dele den med resten av teamet.
  • Du er opptatt av kvalitet i leveranser og jobber strukturert
  • Du trives med å arbeidsoppgaver som har høy faglig kompleksitet
  • Du er initiativrik og trives med ansvar

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser, kommunaltekniske anlegg, infrastruktur og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 31.05.2018

Kontaktpersoner:

Hans Magnus Kure (Seksjonsleder, Elektro), e-post: hmke@cowi.no, tlf: 936 46 566

Jon Anders Grindahl (Regionssjef Øst), e-post: jagr@cowi.no, tlf: 957 73 193

Søk stilling

Vis flere stillinger: