Junior Rådgiver med bakgrunn som ingeniør/sivilingeniør innen bygg og konstruksjon, Fredrikstad

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist31.05.2018

Vil du jobbe på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere og søker nå ingeniører til vår avdeling for Bygninger i Fredrikstad – Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

DU FÅR EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen bygg og konstruksjon, med over 35 dyktige ingeniører i Fredrikstad og 150 byggningeniører samlet i COWI Norge. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre. Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen helsebygg, boligbygg, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg og VA-/industrianlegg.

Med et stor spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne meget gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen andre dyktige kollegaer. Vårt fagmiljø er opptatt av å ivareta kundens og brukernes behov gjennom å skape kvalitet i hvert ledd.

DU LÆRER RASKT, DELER KUNNSKAP OG ER INITIATIVRIK

Vi søker deg som er pålitelig, initiativrik, tilegner deg ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er opptatt av kvalitet i leveranser, er strukturert og utfører jobber med stor faglig kompleksitet.

Du er ingeniør/sivilingeniør innen bygg og konstruksjon, og er enten nyutdannet med et ønske om å lære eller har noe relevant arbeidserfaring. Vi ønsker både deg som ønsker å spesialisere deg innenfor et område og deg som ønsker bred kunnskap innenfor flere fagområder.

Vi søker en person med følgende erfaring:

  • Sivilingeniør/ingeniør innen bygg og konstruksjonsteknikk, minimum 0-10 års erfaring. Nyutdannede oppfordres til å søke.
  • Sivilingeniør/ingeniør innen Bygningsfysikk

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du er opptatt av å kontinuerlig utvikling av helhetlige og fremtidsrettede løsninger som skaper verdi for kunder, mennesker og samfunn
  • Du er nysgjerrig, tilegner deg ny kunnskap raskt og trives med å dele den med resten av teamet
  • Du er opptatt av kvalitet i leveranser og jobber strukturert
  • Du trives med å arbeidsoppgaver som har høy faglig kompleksitet
  • Du er initiativrik og trives med ansvar

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, boligbygg, VA-/industrianlegg og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 31.05.2018

Arbeidssted: Fredrikstad

Kontaktperson: Ole Tendal (Seksjonsleder), Telefon 950 64 255, Mail: olt@cowi.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: