Arkitekter

Asplan Viak er ett av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet har i snart 60 år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og privat virksomhet.

Virksomheten er organisert i to divisjoner: Plan og Arkitektur og Bygg og Infrastruktur.

Asplan Viak AS er eiet av en stiftelse. Det påvirker vårt verdigrunnlag. Vi vil at hver enkelt medarbeider skal være seg bevisst at alle våre handlinger setter avtrykk; i nærmiljøet og samfunnet som helhet. Vår kultur bygges innenfra og reflekteres utad. Som et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirma, med over 900 ansatte fordelt på 31 kontorsteder, er vi en viktig arena for samfunnsutviklingen.

Vi former samfunnet og ser mennesket.

FirmaAsplan Viak
FylkeOslo
Søknadsfrist10.06.2018

Vi søker to arkitekter til vårt kontor i Kongens Gate 1 i Oslo, en relativt nyutdannet (0-2 års erfaring) og en mer erfaren (6-12 års erfaring). Sammen med dyktige og engasjerte kollegaer innenfor landskap, plan, urbanisme og utredning, utgjør kontoret vårt et sterkt og ekspansivt fagmiljø innen byutvikling og arkitektur. I tillegg drar vi store fordeler av vårt tverrfaglige felleskap med kollegaer for øvrig i firmaet.

Våre oppdrag spenner fra mindre- til svært komplekse prosjekter. Vi er blant annet sterke på badeanlegg og skoler, hvor vi er i ferd med å posisjonere oss godt i Oslo-markedet.

Kontoret holder et høyt faglig nivå hvor tverrfaglig og kontekstuell forståelse kombineres med veloverveide arkitektoniske løsninger. Vi prioriterer faglig skikkelighet, bærekraftige løsninger og soliditet i designvalgene fremfor «signatur-arkitektur».

Dine arbeidsoppgaver vil dekke hele spekteret av våre prosesser fra mulighetsstudier til komplett bygningsprosjektering inkludert gjennomføring. Interesse for å arbeide tverrfaglig ønskes velkommen.

Kvalifikasjoner:

Vi søker deg som har en faglig sterk analytisk og oppdatert arkitekturforståelse i kombinasjon med bygningsstrukturell og funksjonell forståelse. Erfaring fra massivtre-prosjekter vil være en fordel, men ikke et krav.

Gode kunnskaper i norsk muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper:

Vi legger vekt på at du

  • Har god personlig dynamikk
  • Er god til å samvirke i team
  • Tar faglig initiativ og evner å ta ansvar

Vi tilbyr:

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag
  • Interessant og sterkt faglig miljø med dyktige og hyggelige kollegaer
  • Konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, helseforsikring
  • Fleksibel arbeidstid
  • Studieturer, fagsamlinger og ulike sosiale arrangementer

Søknad, CV og portfolio sendes inn via knappen Send søknad på denne siden

Kontaktpersoner:

Gruppeleder Bård Helland
tlf: +47 93496175

Vis flere stillinger: