Prosjektleder/Anleggsleder

Stenseth & RS ble stiftet i 2002, og eierne har vært i bransjen i mer enn 30 år. Det har gitt oss en unik erfaring og kompetanse innen betongfaget, og vi er en av de ledende aktørene i markedet. Vi er i forkant av utviklingen, og er blant annet med på utvikling av teknologi og utførelse gjennom ulike samarbeidsprosjekter. Vi er 130 ansatte, med både forskalingssnekkere, jernbindere, gulvstøpere, gulvslipere og bygningsingeniører i staben. Vi har også status som lærlingbedrift, og har lærlinger knyttet til oss som en naturlig del av rekrutteringen. Vår brede kompetanse gjør at vi påtar oss en rekke ulike oppdrag for utbyggere både innen bygg- og anleggsbetong innen offentlig og privat sektor. Hovedkontor og lager er på Follestad Industriområde i Røyken. Vi omsatte for MNOK 225 i 2016.

FirmaStenseth & RS
FylkeOslo, Flere fylker
StedOslo og omegn
Søknadsfristsnarest

Vi søker nå etter:

Prosjektleder / Anleggsleder

Vi tilbyr allsidige stillinger i Stenseth og RS Entreprenør og Stenseth og RS Anlegg. Begge selskapene er i sterk vekst. Selskapene har gode referanseprosjekter og et godt renommé, noe som gjør oss til kapable til å påta oss store, som små spennende prosjekter.

Arbeidsoppgaver

  • Være overordnet leder i egne prosjekter
  • Gjennomføre oppstartsmøter
  • Etablere prosjektorganisasjonen i egne prosjekter
  • Lede fortløpende planlegging og oppfølging av prosjekt
  • Personalbehandling og HMS oppfølging
  • Delta som støtte i tilbudsprosesser og prosjektkalkyler og i forhandlinger om nye kontrakter
  • Koordinere underentreprenører og leverandører
  • Byggherremøter (bygge- prosjektering- og fremdriftsmøter)
  • Prosjektøkonomi og -rapportering

Hos oss får du trivelige kollegaer, flotte lokaler, samt gode muligheter for utvikling gjennom kurs, opplæring og støtte.

Vi ser gjerne at du er anleggsleder eller prosjektleder på bygg- eller anleggsprosjekter i dag.

Stenseth og RS Entreprenør og Stenseth og RS Anlegg skal ansette innen en rekke stillinger kommende år, så ønsker du andre stillinger i konsernet er du velkommen til å sende en åpen søknad, men skriv da dette i din henvendelse.

Er du usikker på om du er kvalifisert for å søke, ta en telefon, så avklarer vi direkte.

For ytterligere informasjon om stillingen eller selskapet; kontakt Renate Rehn på telefon 412 06 412 eller e-post: renate.rehn@advisi.no.

Søk snarest.

Søk her

Vis flere stillinger: