Administrerende direktør, Øyvind Mork i Asplan Viak. Foto: Chris Aadland

Rekordår for Asplan Viak – som vil vokse videre

2017 går inn i historien som et av Asplan Viaks beste år noensinne og 2018 startet bra, og nå vil de vokse ytterligere.

- Vi er en kompetansebedrift. Når vi leverer så solide resultater som vi gjør, er det naturlig at vi investerer i det som er vår viktigste ressurs: mennesker med kompetanse, sier administrerende direktør, Øyvind Mork i en pressemelding.

- I fjor økte vår omsetningen med cirka åtte prosent til 1.133 millioner kroner. Resultatene og en ny selskapsstrategi danner et solid grunnlag for en storstilt rekrutteringssatsing frem mot 2020. I dag er vi tilstede med høy kompetanse på over 30 kontorer rundt om i hele landet. Vi har nå svært gode og realistiske forutsetninger for å styrke den lokale tilstedeværelsen betraktelig, mener Mork.

Resultater og suksess i rådgivningsbransjens skapes gjennom et tett samarbeid på alle nivåer, skriver de i pressemeldingen.

- Vi vet at de beste og mest innovative faglige løsningene oppnås gjennom et tett, tverrfaglig samarbeid i prosjektene. Nærhet til kunder og marked er også avgjørende for en god resultatoppnåelse. Det er dette potensialet vi nå tar sikte på å hente ut, sier Mork.
Frem mot 2020 tar Asplan Viak sikte på å rekruttere flere hundre nye medarbeidere.

- Vi har hårete ambisjoner og går en svært spennende tid i møte. Men med de forutsetninger vi har som et stiftelses-eid selskap med solide resultater i ryggen, har jeg stor tro på at dette er realistiske mål, sier Øyvind Mork.