Fagansvarlig laborant / laboratorieingeniør Hamar

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Industri
FylkeHedmark
StedIngeberg
Søknadsfrist03.06.2018

Har du lyst til å bli en del av teamet vårt ved asfaltlaboratoriet på Hamar?

Som Fagansvarlig laborant/laboratorieingeniør vil du få ansvar for arbeidsplanlegging og ressursstyring av aktiviteter og personell tilknyttet vårt asfaltlaboratorium på Hamar.

Stillingen rapporterer til Teamleder Laboratoriet Øst. Du vil ha et tett samarbeid med Teamleder og to andre Fagansvarlige i arbeidet med å levere rett kvalitet, finne gode løsninger og arbeidsmetoder og ikke minst for å utvikle deg selv og teamene. Kontinuerlig forbedring gjennom standardisering er vår arbeidsmetodikk, og vil være en naturlig del av arbeidshverdagen.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Arbeidsoppgaver

  • Ansvar for arbeidsplanlegging og ressursstyring av aktivitetene i eget team
  • Kvalitetskontroll og rapportering av teknisk dokumentasjon
  • Utarbeide asfaltresepter og typetester for fabrikk
  • Avviksrapportering

Kvalifikasjoner

  • 3-års teknisk utdannelse på høyskole-/universitetsnivå. Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
  • Erfaring fra arbeidsledelse og laboratoriearbeid, gjerne innen asfalt
  • God IT kompetanse
  • Førerkort klasse B, disponere egen bil
  • Beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Du må være kvalitetsbevisst, nøyaktig og systematisk. Videre må du være praktisk anlagt og kunne samordne mange ting på én gang i en hektisk hverdag. Du er løsningsorientert, initiativrik og involverer de omkring deg. Det er også viktig at du kan samarbeide med ulike typer mennesker.

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt- hver dag.

Vi tilbyr

Vår nye Fagansvarlige laborant/laboratorieingeniør vil bli en del av en bedrift som er uformelle i sin omgangstone og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Spørsmål om stillingen

Nina Søndmør

Telefon 951 81 904

Søk stilling

Vis flere stillinger: