Maskinfører/vegarbeider Harstad

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Industri
FylkeTroms
StedHarstad
Søknadsfrist06.06.2018

Drift og vedlikehold prosjekt Hinnøy (Harstad) styrker vår stab og søker vegarbeider. Vi har driftsansvaret for fylkes- og riksvegnettet i Harstad og omegn.

Arbeidsoppgaver

  • Produksjonsoppgaver innen veivedlikehold og andre små prosjekt
  • Brøyting
  • Sommer og vinterdrift av vegnettet
  • Dokumentasjon og oppfølging av vedlikeholds- og anleggsoppdrag

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som:

  • Har førerkort kl. CE (krav om YSK)
  • Har maskinførerbevis og erfaring med hjullaster
  • Har erfaring fra tilsvarende bransjer
  • Behersker norsk både skriftlig og muntlig

Reising må påregnes.

Vi vil også vurdere lærling.

Personlige egenskaper

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver dag. Videre må du være praktisk anlagt, like å jobbe i team og være opptatt av kvalitet i arbeidet. Du er en person som liker fysisk arbeid, har godt humør og stå-på-vilje samt har godt samspill med dine kolleger på laget.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med gode pensjons- og forsikringsordninger. Gjennom vårt aksjeprogram for ansatte får du også mulighet til å bli medeier i bedriften.

Oppmøtested er på vår base i Harstad.

Spørsmål om stillingen

Anne Birgit Fosli

Telefon 907 44 343

Søk stilling

Vis flere stillinger: