Verkstedleder Ørsta

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Industri
FylkeMøre og Romsdal
StedØrsta
Søknadsfrist10.06.2018

Vi ser etter en faglig dyktig, rutinert og allsidig verkstedleder/mekaniker som liker å ha orden rundt seg.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene består i hovedsak av å utføre reparasjon og vedlikehold av alt vi har av asfalt- og anleggsmaskiner, samt lastebiler og andre kjøretøy. Du vil få ansvar for tilrettelegging av arbeidsoppgaver i samarbeid med våre mekanikere, samt sørge for delebestillinger og kontakt med våre leverandører.

Om sommeren kan det være at du må rykke ut for å utføre reparasjoner på anleggsutstyr mens asfaltering pågår.

Verkstedet er ditt ansvarsområde, her holder du orden og går igjennom maskinobservasjoner og annet relevant kontorarbeid som ligger til stillingen. Du tenker helse, miljø og sikkerhet når du planlegger og utfører arbeidsoppgaver.

Delta i vaktordning i forbindelse med nattarbeid.

Oppfølging av OPV (Operatørvedlikehold).

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som anleggsmaskinreparatør eller tilsvarende
  • God kunnskap om elektro og hydraulikk feilsøking
  • Førerkort klasse B, BE. Videre førerkortklasser er en fordel
  • Beherske norsk muntlig og skriftlig, engelsk muntlig
  • Gode datakunnskaper, minimum å beherske MS-Office

Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning

Profil

Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og du må også kunne stå for disse.

Du er en lagspiller som vet hva som må til for å lykkes, og du gjør dine gode kollegaer bedre. Du vet nemlig at det er summen av det vi sammen får til som skaper resultatene.

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver dag. Hos oss forventer vi at du er arbeidsom, strukturert og at du liker å gjøre godt faglig arbeid. Har du stå-på-vilje og evnen til å se hva som kan gjøres er du kanskje rette person for oss.

Arbeidssted vil for tiden være ved vårt verksted i Ørsta.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Gjennom vårt aksjeprogram for ansatte får du også mulighet til å bli medeier i bedriften.

Spørsmål om stillingen

Hallgeir Vegsund

Telefon 906 03 877

Søk stilling

Vis flere stillinger: