JM forlenger Rejlers-avtale

JM forlenger rammeavtale med Rejlers Norge om elprosjektering og energirådgivning av bygg.

- JM utgjør et av Norges største miljøer for utvikling og salg av boligeiendommer med svært høye krav til bærekraftige prosjekter og energieffektive bygg. Rejlers er stolte over å hjelpe JM med å realisere disse ambisjonene, skriver rådgiveren i en pressemelding.

Rammeavtalen som JM nå har forlenget med Rejlers omfatter tjenester for elprosjektering av bygg og inngår sentralt i verdikjeden som realiserer JMs visjoner for energieffektivitet og bærekraft.

– Vi har jobbet med JM i mange år og det har vært en spennende reise. JM er en krevende og innovativ aktør og vi er veldig stolte av å ha fått fornyet tillit, sier Petter Arnesen, som leder forretningsområde Building i Rejlers Norge.

Smarte, digitale og grønne bygg Vi forener ingeniørkompetanse med IT-kompetanse fra Rejlers Embriq og vår ambisjon er å levere markedets beste og mest avanserte tjenester for prosjektering av fremtidens smarte, digitale og miljøvennlige bygg, og denne avtalen er en viktig bærebjelke for oss, sier administrerende direktør Thomas Pettersen i Rejlers Norge i en pressemelding.